Consommé Van Fazant Met Groentejulienne.

8
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het borstvlees van de fazanten,hou 2 filets apart. * Snij de billen,2 borsten en het karkas in stukken.
  • 2 Bak de stukjes fazant in olijfolie in 5 minuten op hoog vuur aan alle kanten bruin. * Blus met 1,5 dl water. * Voeg er de uien,wortelen,prei en laurier aan toe. * Kruid met peper & zout. * Breng aan de kook en laat 1 uur op een zacht vuurtje sudderen. * Schuim de bouillon regelmatig af.
  • 3 Giet de bouillon eerst door een fijne zeef en daarna door een fijne doek. * Laat afkoelen en verwijder het vet.
  • 4 Bak de 2 fazantfilets in olijfolie in 4 minuten aan elke kant tot ze mooi bruin en gaar zijn. * Snij ze in reepjes.
  • 5 Zet de bouillon op het vuur,doe er al roerend de eiwitten bij om ze te klaren. * Blijf roeren tot ze kookt. * Zeef ze daarna door een fijne zeef.
  • 6 Serveer de consommé met de groentejulienne die even geblancheerd is,met de reepjes fazantenborst.

Consommé Van Fazant Met Groentejulienne. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groene soep
35 min
Bekijk recept
Salade van zalm met groenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpot van vis en garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met groentejulienne
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Consommé met langoustines en morieljes
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Consomme Met Langoustines
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Selderij-consomme
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Consommé van rode biet
60 min Voorgerecht
Bekijk recept