In een kom de rest van de slagroom met de rest van de suiker half stijf kloppen. In een andere kom de verse roomkaas, de ricotta en het gelatinemengsel door elkaar roeren. De slagroom erdoor spatelen. De schilletjes met de aanhangende rum en de cakeblokjes erdoor spatelen en het mengsel in de koelkast in ? 20 minuten iets laten opstijven. Een stuk plasticfolie van ? 40 x 30 cm op het aanrecht leggen. De deegroller bestuiven met poedersuiker. Het marsepein goed doorkneden en vervolgens op de folie uitrollen tot een dunne lap van 30 x 20 cm Het roommengsel ? 2 cm van de rand op de lange kant scheppen en met behulp van de folie het marsepein met het roommengsel stevig oprollen tot een lange rol met marsepein aan de buitenkant. De marsepeinnaad tegen elkaar drukken, de folie aan de uiteinden dichtdraaien en de rol in de koelkast ? 4 uur op laten stijven. Aan beide uiteinden ? 1? cm van de cassatarol snijden (wordt niet gebruikt), de rest van de rol met een glad scherp mes in 18 plakjes van ? 1? cm dik snijden en de plakjes op zes borden leggen.