Vislasagne

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een ruime pan en fruit de ui met de knoflook op een halfhoog vuur goudgeel en glazig. Voeg de broccoli en de kabeljauw toe en bak ze 5 minuten al omscheppend mee. Voeg de Sugo casa, de tomatenpuree en de pesto toe en neem de pan van het vuur. Vet een ovenschaal in en verdeel lasagne over de bodem van de schaal, schep er wat van het vismengsel en 2 eetlepels b?chamelsaus over. Herhaal deze lagen totdat alle lasagne en vissaus is opgebruikt. Eindig met een lasagnelaag. Verdeel er de rest van de b?chamelsaus over en bestrooi de lasagne met de Parmezaanse kaas. Laat de lasagne in de voorverwarmde oven in ca. 35 minuten door en door warm worden en lichtbruin kleuren.

Vislasagne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
Vislasagne Met Broccoli, Tuinkruiden En Aardappelen
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
Vislasagne Met Broccoli, Tuinkruiden En Aardappelen
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept