Een Zalmmoot Met Een Dragon Kappertjesroom

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de moten zalm met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de moten in 1-2 minuten per kant lichtbruin en gaar. Neem de moten uit de pan en houd ze, afgedekt met aluminium folie, warm. Roer de crème fraiche door het bakvet en breng die al roerende aan de kook. Roer de dragon en kappertjes erdoor en breng de saus op smaak met zout en peper. Leg de moten zalm op de borden en schap de saus erop en eromheen. Garneer met dragon. Lekker met pasta en gegratineerde gevulde venkel bijvoorbeeld.

Een Zalmmoot Met Een Dragon Kappertjesroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met bieslook-kappertjesroom
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenwrap Met Kappertjesroom
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmkoekjes met zure room als voorgerecht of
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept