Chinese Kleefrijst Uit Stoompan

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat rijst voor 15 min. in heet water weken en spoel rijst erna met louw water tot de vocht kleurloos is.
  • 2 Laat erna voor een paar uur in koud water weken.
  • 3 Lek rijst uit door een zeef en doen rijst in een mengkom.
  • 4 Meng vijfkruidenpoeder en de olie door rijst en doen rijst in een stoompan.
  • 5 Stoom rijst voor 20 min.
  • 6 Verdeel spek en bieslook over rijst en stoop tot gaar.

Chinese Kleefrijst Uit Stoompan is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Pasta met broccoli en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept