Amuse Van Ossenhaas & Wasabi Kaas

8
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg op iedere amuselepel een paar blaadjes rucola. Bestrijk de ossenhaas licht met de olijfolie. Maal er peper overheen en leg op iedere amuselepel een plakje ossenhaas. Garneer de amuselepels met de pijnboompitten en de Landana Wasabi kaas.

Amuse Van Ossenhaas & Wasabi Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept