Amuse Van Parmaham Met Mozzarella En Gedroogde Tomaten

8
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg op elke plak ham een reep mozzarella, wat reepjes gedroogde tomaat en wat gesneden basilicum. Rol de plakken voorzichtig op. Zet de plakken ham met 2 olijven aan een cocktailprikker.

Amuse Van Parmaham Met Mozzarella En Gedroogde Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept