744 recepten met gorgonzola
Pastadeeg (voor 4 personen) 200m gr verse spinazie 50 gr mozzarella 50 gr ricotta 50 gr Parmezaanse kaas 50 gr gorgonzola kaas 1 teentje knoflook snufje zout mespuntje gedroogde peterselieBlancheer de spinazie 2 min in heet water, laten uitlekken en... bekijk recept »
400 g penne rigate 4 saucijzen 2 teentjes knoflook 1 sjalot 1 rode peper olijfolie 1 bos groene asperges 75 ml witte wijn 100 g Parmezaanse kaas 100 g gorgonzola 300 ml room Kook de pasta gaar vol... bekijk recept »
2 biefstukken 8 sneden witbrood (grofgesneden) rucolasla (flinke hand) 100 g harde blauwaderkaas (bijv. roquefort of gorgonzola) 2 eetlepels olie 2 eetlepels roomboter1. Verwarm een grillpan op hoog vuur, smeer de biefstukken... bekijk recept »
6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 rode uien 3 uien 2 el olijfolie 4 eieren 250 ml slagroom 150 g gorgonzola 2 tl Provençaalse kruiden1. Snijd de ui in ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak alle uien in 10 min. lichtbruin ... bekijk recept »
6 trostomaten 4 eieren 15 g boter 75 g blauwaderkaas ((bijv. gorgonzola), in blokjes) 15 g rucola (sla)1. Snijd de kapjes van de tomaten en hol de tomaten uit met een lepel (vruchtvlees en pitjes worden niet gebruikt). Klop de eiere... bekijk recept »
1 eetlepel azijn 1 bundel groene asperge 1 bundel witte asperges 4 eieren takje kervel voor de afwerking fleur de sel 100 g Gorgonzola 20 cl melk peper van de molen1. Snij de voet van de asperges om het harde, vezelachtige deel te verwijderen. 2. Sch... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 1 rode peper olijfolie om in te bakken 900 g spinazie 40 g boter 50 g bloem 500 ml water 1 groentebouillonblokje 250 g mascarpone 0.5 tl nootmuskaat 150 g gorgonzola 80 g g... bekijk recept »
een snuifje nootmuskaat 225 g diepgevroren bladspinazie, niet gehakt olijfolie 100 g Gorgonzola peper en zout 4 tortilla’s of wraps (25 cm diameter) 175 g mozzarella in sneetjes1. Stoof de vooraf ontdooide spinazie op een vrij hoog vuur in een braadp... bekijk recept »
4 grote sneden wit biobrood 250 g gorgonzola 2 eetlepels Luikse siroop 2 Conferenceperen1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Schil en snijd de peren in fijne partjes. 3. Besmeer een boterham met gorgonzola en schik hierop enkele dunne plakjes peer. H... bekijk recept »
400 g spaghetti 1 el olijfolie 2 pakjes grillham in reepjes gesneden 1 teen knoflook gesnipperd 150 g Mascarpone-Gorgonzola in blokjes 125 ml kookroom lightKook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Verhit intussen de olie... bekijk recept »