1000 recepten met ricotta
1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g) 1 zak groentemix asperges/haricot verts/peultjes/broc. (diepvries 375 g) 1 zak panklare prei (300 g) 1 teentje knoflook 2 kippenbouillontabletten 1 bak tortelloni met ricotta en spi... bekijk recept »
2 rode paprika's 1 aubergine 1 courgette 150 g haricots verts (schaal 150 g) 5 el walnotenolie 5 el balsamicoazijn (flesje 250 ml, op hout gerijpt) 15 g verse munt (bakje 15 g) 20 g platte peterselie (bakje 20 g) 1... bekijk recept »
300 gpipe rigate 200 g salami Italiano olijfolie om in te bakken 200 g cherrytomaten 300 g diepvriesdoperwten 300 g diepvriestuinbonen 150 g ricotta 50 g Pecorino 75 g rucola Bereiden:Kook de pasta volgens de... bekijk recept »
3 plakjes Prosciutto di Parma 1 el verse basilicum 1 el verse peterselie 1 el citroensap 125 g ricotta (bakje à 250 g) 8 tl houmous (bakje)1. Bak de plakjes Proscuitto di Parma in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur krok... bekijk recept »
20 g boter 4 eieren XL 150 g fijne kristalsuiker 200 g gemengde kleine, rode vruchten (frambozen, zwarte bessen, aalbessen, braambessen) poedersuiker 60 g praliné 600 g verse kaas (type ricotta) zout1. Laat de ricotta 1 u. uitlekken in de koelkast. S... bekijk recept »
1 pakje diepgevroren bosvruchten « Crops » 40 g griessuiker 100 g pure dessertchocolade in stukjes gebroken (of Callets) 125 g ricotta 16 cl room "365" 80 g zachte Montélimarnoga1. Smelt onder voortdurend roeren en op zacht vuur de verkruimelde noga ... bekijk recept »
16 cannellonipijpjes 400 g spinazie extra vergine olijfolie ¼ tl gemalen nootmuskaat 1 ui, fijngehakt 2 tenen knoflook, platgeslagen 2 blikjes tomaten, elk 400 g 1 laurierblaadje de blaadjes van ½ bosje basilicum geraspte schil van ½ citroe... bekijk recept »
100 g boter 100 ml peer-appel-dadelstroop of honing 1 tl vanillearoma (flesje 38 ml) 200 g dadels zonder pit (schaal 250 g) 3 eieren 250 g ricotta 175 g bloem 25 g cacaopoeder 10 g bakpoeder 100 g smeltchocolade puur (zakje 200 g) 1 mixer o... bekijk recept »
500 g perle basilicum/pijnboompitten (pasta, bak, koelvers) 2 zoete puntpaprika's 25 g pijnboompitten 2 el olijfolie 360 g tomatenmix 100 g pesto alla Genovese 250 g ricotta (verse kaas)1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen o... bekijk recept »
400 g grote schelpenpasta 1 broccoli 2 teentjes knoflook 0.5 rode peper 1 el pijnboompitten olijfolie 100 g peccorino romano 50 g Parmezaanse kaas Schelpenpasta met broccolipesto Kook de pasta volgens de bereidin... bekijk recept »