1000 recepten met mozzarella
2 x pak ravioli a 250 gram (gevuld met bv kaas) 150 gr veldsla 250 gr cherrytomaatjes 250 gr mozzarella balletjes of orrecchiette 50 gr pijnboompitten 3 eetl basilicum olijfolie Zwarte peper Optioneel: verse basilicumblaadjesSnijd de tomaatjes door... bekijk recept »
1 afbakstokbrood 200 g sperziebonen 500 g cherrytomaten 250 g mozzarella piccolini (bakje à 125 g) 6 el basilicumdressing (fles à 250 ml) 200 g gemengde eikenbladsla1. Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2.... bekijk recept »
400 g fusilli (spiraalpasta) 2 uien 1 courgette 2 el olijfolie 2 bolletjes mozzarella (kaas, a 125 g) 1 flesje tomato sauce (sun-dried, 180 ml) 75 g geraspte Parmezaanse kaas1. Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien... bekijk recept »
300 g spaghetti 4 el olijfolie 1 courgette (in blokjes) 1 tl Italiaanse kruiden (potje 12 g) 1 bakje cherry tomaten ((250 g), gehalveerd) 250 g tuinerwten (pak 450 g, biologisch, diepvries) 1 zakje mini-mozzarella ... bekijk recept »
400 g spaghetti 1 ui 1 zak broccoliroosjes (300 g) 250 g cherrytomaten 1 bakje mini-mozzarella (kaas, 125 g) 4 sneetjes oud witbrood 1 teentje knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 potje pomodorini & mozzarella-saus (260 g)1... bekijk recept »
500 g broodmix kaas-tomaat (zak a 1 kilo) 500 g tasty tom trostomaten 2 bolletjes mozzarella (kaas, a 125 g) 1 pot hele geroosterde paprika's (465 g) 1 zak rucolasla (75 g) 100 g groene pesto 4 eetlepels olijfolie 1 ... bekijk recept »
1 teentje look 8 dieprode tomaten 6 blaadjes verse basilicum 2 goed rijpe avocado's 2 bollen mozzarella di bufala olijfolie 1 pakje rucola fleur de sel, peper1. Voor de puree: ontvel de tomaten (verwijder schil, steelaanzet en pitjes van de tomaat), ... bekijk recept »
1 pak mix voor pizzabodem (450 g) 2 eetlepels olijfolie 500 g peultjes 2 bolletjes mozzarella (kaas, a 125 g) ½ pot geroosterde paprika's (pot a 465 g) 2 potten pesto alla genovese (a 90 g)1. Oven voorverwarmen op 2... bekijk recept »
4 romatomaten (of trostomaten) 1 rode peper 1 zakje verse basilicum (15 g) 150 ml milde olijfolie 2 eetlepels witte balsamicoazijn (of citroensap) 1 sjalot (gesnipperd) ¼ teentje knoflook (geperst) 2 bollen... bekijk recept »
2 varkenshaasjes 2 el zwarte olijventapenade 125 g mozzarella 6 plakjes Campofrio Jamón Serrano (pakje 80 g) 1 el olijfolie1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Halveer de varkenshaasjes in de lengte en bestrooi ze met peper en zout. Verdee... bekijk recept »