1000 recepten met mozzarella
125 ml mozzarella (zakje) 2 pizzakits (deeg tomatensaus) 100 g geraspte Parmezaanse kaas 1 rode ui 2 plakjes salami (broodbeleg) 95 g gemarineerde artisjokharten (pot à 190 g) ½ plakje achterham (broodbeleg)... bekijk recept »
350 gr pasta 1 ui 1 teentje knoflook 200 gr mozzarella geraspt 300 gr verse spinazie 250 gr cherrytomaatjes 200 gr roomkaas (bv Monchou zacht en luchtig) scheutje melk 300 gr kipfilet peper en zout 1 thee oregano ve... bekijk recept »
1 eetlepel olie 1 sjalot (fijngesnipperd) 1 courgette (in kleine blokjes) ½ theelepel Italiaanse keukenkruiden 100 g risottorijst 1 bol mozzarella (kaas)1. In kleine pan met antiaanbaklaag olie verhitten en hierin sjalot en c... bekijk recept »
75 g rucola 20 g bladpeterselie 185 g tonijnstukken in water (Princes) 390 g artisjokharten 0,5 komkommer 1 bol mozzarella 4 el olijfolie extra vierge 1 citroen 1 snufje zout 1 snufje peper1. Strooi de rucola en de peterselie op een platte s... bekijk recept »
100 g Parmezaanse kaas (stukje) 20 g Italiaanse kruidenmix 500 g rundergehakt 1 ei 4 stengels bleekselderij 300 g winterpeen 2 uien 2 el olijfolie 800 g tomatenblokjes 140 g tomatenpuree 1 runderbouillontablet 800 ml water ... bekijk recept »
2 bollen buffelmozzarella 200 g kersen 1 ambachtelijk stokbrood 100 g botersla 150 g gerookte kipfilet (vleeswaren) 15 g basilicum1. Scheur de bollen mozzarella in stukjes. Halveer het stokbrood overlangs en beleg de onderste helft ach... bekijk recept »
5 el kruidenolie 2 tenen knoflook 1 el gedroogde oregano 400 g tomatenblokjes 1 snufje zout 1 snufje peper 2 aubergines 2 bollen mozzarella 75 g rucola 1 rol keukenpapier 1 barbecuekwast 1 barbecue1. Steek de barbecue aan. 2. Verhit de kru... bekijk recept »
300 g dubbel 00 bloem 3 eieren 3 tl water 0.5 tl zout Pasta Strooi de bloem op het aanrecht en maak een kuiltje in het midden. Voeg de eieren, water en het zout toe en kneed tot een soepel deeg. Wikkel het deeg in keukenfolie en ... bekijk recept »
8 plakjes bladerdeeg 3 vleestomaten 1 courgette 1 ui 2 bollen mozzarella (kaas, a 125 g) 4 eetlepels groene pesto1. Oven op 225 °C voorverwarmen. Bladerdeeg volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Tomaten en courgette wassen en in ... bekijk recept »
1 kg aubergine 2 tl grof zeezout 16 el zonnebloemolie 850 g tomaten 30 g basilicum 250 g mozzarella 70 g geraspte Parmezaanse kaas 4 el olijfolie 3 el Losgeklopt ei 30 geraspte Parmezaanse kaas1. Maak de aubergines schoon en snijd z... bekijk recept »