Recepten met kaas

1000 recepten met kaas

Kaas

Kaas

Maaltijdsalade met oude kaas

2 eieren 400 g sperziebonen 400 g artisjokharten 150 g Zaanlander oud (kaas) 1 rode ui 100 g hamblokjes 75 g rucola 1 el mayonaise 2 el crème fraîche 1 tl dijonmosterd1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder ko... bekijk recept »

Hamrolletjes met zuurkool en kaas

800 g aardappels (panklaar) 150 g belegen Leidse kaas (stukje) 40 g boter 40 g bloem 400 ml melk 750 g zuurkool (uitgelekt) 12 plakken schouderham (ca. 250 g)1. Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappels in vieren snijde... bekijk recept »

Spaghetti met kaas en reepjes speklap

300 g spaghetti 3 el olijfolie 1 schaal speklapjes ((220 g), in reepjes) 1 bakje champignons ((250 g), in plakjes) 500 g broccoli 100 g gemalen oude kaas (Goudse kaas oud 48 (zak 175 g))1. Kook de spaghetti volgens de aanwijz... bekijk recept »

Gevulde pasta met kaas-bosuisaus

2 pakken cappalletti con prosciutto crudo (gevulde pasta à ca. 250 g) 3 teentjes knoflook 1 eetlepel olijfolie 2 cups kaassaus (4 formaggisaus à 200 g) 3 bosuitjes 5 tomaten 4 eetlepels balsamicodressing1. Pasta koken volgens ge... bekijk recept »

Kaas-olijfkoekjes

5 plakjes roomboterbladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 50 g groene olijven zonder pit 100 g belegen Goudse kaas (geraspt) ½ theelepel cayennepeper 1 eetlepel paprikapoeder1. Bladerdeeg op werkvlak uitspreiden. Intussen olijven f... bekijk recept »

Hollandse andijviestamppot met kaas

1 kilo aardappelen (kruimig, geschild en in stukken) 30 g boter 3 rode uien (gesnipperd) 1 zakje jus (met tuinkruiden (18 g)) 200 ml melk 1 zakje gesneden andijvie (400 g) 250 g jonge kaas (in blokjes)1. Kook de a... bekijk recept »

Ravioli met geroosterde paprika en kaas

2 winterwortels 1 pot paprika's (geroosterd (465 g)) 1 beker witte kaasblokjes (200 g) 1 takje verse rozemarijn 1/2 zakje hazelnoten (a 75 g) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook 2 bakken ravioli (met kaas (pasta, a 250 g... bekijk recept »

Salade van bieten, wortel en kaas

1 bos peen (geschild) 4 gekookte bieten (bak 500 g, koelvers) 6 el olijfolie extra vierge 3 el rodewijnazijn 150 g zachte geitenkaas (bijv. Bettine Blanc)1. Snijd de wortels in de lengte in kwarten. Kook ze 2 min. in water met ... bekijk recept »

Gepofte aardappel met kaas

4 grote aardappelen (kruimig) 150 g cheddar (tophat 48 (kaas), in plakken)1. Prik met een vork rondom gaatjes in de aardappelen. Wikkel de aardappelen in de magnetronfolie en pof ze 10 min. op vol vermogen (700 watt) in de magnetron. Laat... bekijk recept »

Gehaktbal met kaas & mosterd

500 g gehakt (half-om-half) 6 el paneermeel 1 ei (losgeklopt) 2 el grove Zaanse mosterd 100 g oude kaas (geraspt) 50 g boter1. Doe het gehakt in een kom en voeg 2 el paneermeel, het ei, de mosterd, de kaas en peper en zout na... bekijk recept »

Pagina 7 van 100