Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus

200 g kalfsschnitzel 100 ml kookroom 1 eetlepel mosterd 1 theelepel gedroogde dragon boter versgemalen zwarte peper1. Kalfsschnitzel in flinterdunne reepjes snijden en in kom doen. In kannetje kookroom mengen met mosterd en dragon. 2. In pa... bekijk recept »

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel

4 grote zoete aardappelen 4 BBQ speklappen 2 el olie 100 g zachte blauwe kaas 125 g crème fraîche 10 g verse dragon 1 el honing 1 snufje zout 1 snufje peper 1 barbecue1. Verwarm de barbecue voor. 2. Leg de zoete aardappelen op d... bekijk recept »

Mosselsalade met dragon-moussaise

2  eidooiers 1.5 el dragonmosterd 2 el witte wijnazijn 1 bos dragon 100 ml kippenbouillon 1.5 el gembersiroop 375 ml druivenpitolie ’s Middags voorbereidenDragon-moussaisePluk de dragon. Meng de eidooiers met de mos... bekijk recept »

Omelet met paddenstoelen

2 bakjes paddenstoelenmelange (a 200 g) 1 schaal shiitake (paddenstoelen, 100 g) 1 bosje salade-ui 75 g boter 1 tl dragon 1 bakje platte peterselie ((20 g), blaadjes fijngesneden) ½ bakje bieslook ((a 25 g), fijng... bekijk recept »

Kippenblokjes met champignons en dragon

600 g kipfilet 500 g witte champignons 1 ui 1 bussel dragon 15 cl droge witte wijn 10 cl lichte verse room 600 g kleine krielaardappelen 1 afgestreken eetlepel mosterd 15 cl water 1 blokje vetarme bouillon 2 klontjes boter 1 eetlepel olijfolie peper... bekijk recept »

Verse zalmburgers met citroen en dragon

2 eetlepels dragon 1 takje dragontakjes 1 geklopt ei 1 jonge ui 1 eetlepel kappertjes 1 onbespoten citroen 100 g paneermeel 50 g vers broodkruim 400 g zalmfilet (zonder graten of vel) 1 eetlepel zonnebloemolie1. Schil de ui en hak hem fijn. Pers de ... bekijk recept »

Snelle kipragout met room, champignons en dragon

400 g kipfiletblokjes 2 el bloem 25 g boter 250 g champignons 200 ml slagroom 3 tl gedroogde dragon1. Bestrooi de kip met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 3 min. op hoog vuur rondom bruin.... bekijk recept »

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau

4 eieren 350 g haricots verts 4 el arachideolie 500 g gnocchi (pak) 1 el gedroogde dragon 2 uien 2 tenen knoflook 40 g truffel-paddenstoelentapenade 100 g fricandeau1. Breng een pan water aan de kook. Doe de eieren erin en kook z... bekijk recept »

Farfalle met kip en dragonsaus

1 bio citroen 400 g farfalle deegwaren (klein formaat) 2 soeplepels fijngehakte verse dragon 20 cl gevogeltefond 400 g kippenreepjes 2 teentjes knoflook 2 soeplepels olijfolie 20 cl room zout zwarte peper van de molen1. Spoel de citroen of limoen en ... bekijk recept »

Ribeye met bearnaisesaus

4 ribeye steaks (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 eetlepels wittewijnazijn 1 eetlepel dragon (potje 7 g) 125 g boter 3 eetlepels olijfolie1. Haal de ribeye uit de verpakking en laat op kamertemperatuur komen. Bestrooi met peper en zout... bekijk recept »

Pagina 1 van 100