Recepten met varkensschnitzel

63 recepten met varkensschnitzel

Varkensschnitzel

Varkensschnitzel Varken: Een varkensschnitzel is een dun lapje vlees, dat is platgeslagen. Het is afkomstig van de varkensham of fricandeau.

Snelle Geschnetzeltes

40 g roomboter 500 g kalfs- of varkensschnitzel 250 g champignons 2 uien 2 tl salie 25 g bloem 250 g pastasaus funghi 100 ml water 30 g smaakboter truffel 1 snufje zout 1 snufje peper 1 bosui1. Smelt de boter in een ruime koekenpan. Bak de... bekijk recept »

Schnitzel met bieslooksaus

100 g volkoren penne rigate 1 varkensschnitzel 3 el olijfolie 3 romatomaten 2 el crème fraîche ½ el tomatenpuree ½ zakje verse bieslook 1 teen knoflook1. Kook penne in 13 minuten gaar. Bestrooi schnitzel met peper en zout. Ver... bekijk recept »

Gepaneerde varkensschnitzel

4 schnitzel naturel (schaal à 2 stuks) 1 el Limburgse mosterd 1 groot ei 30 g bloem 100 g paneermeel 3 el vloeibare margarine 1 citroen 3 takjes peterselie (bakje 30 g) 1 snufje zout 1 snufje peper1. Bestrooi het vlees aan beide kante... bekijk recept »

Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas

4 varkensschnitzels 8 plakken Zaanlander kaas (lichtbelegen 48 (stuk ca. 500 g)) 1 ei 5 eetlepels paneermeel 3 eetlepels vloeibare margarine 1½ zak aardappelballetjes (a 450 g) 2 eetlepels olijfolie 1 zak wokmix Italiaan... bekijk recept »

Varkensschnitzel met brie en olijven

2 tomaten 6 zwarte olijven zonder pit (in plakjes) 1 eetlepel kappertjes versgemalen peper 8 minivarkensschnitzels 4 eetlepels groene pesto (verse) 8 plakjes brie olijfolie1. Tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvle... bekijk recept »

Varkensschnitzel met tonijnmayonaise

4 knoflookstengels 4 varkensschnitzels 6 ansjovisfilets (uitgelekt) olijfolie om te bestrijken 1 blikje tonijn naturel ((185 g), uitgelekt) 1 eetlepel kappertjes 4 eetlepels mayonaise 2 eetlepels citroensap1. Snijd elke knoflo... bekijk recept »

Rijkgevulde pitabroodjes met verse spinazie

4 eetlepels sojasaus (zoute) 3 eetlepels honing 1 teentje knoflook (fijngesneden) 3 eetlepels olie 500 g varkensschnitzel (in reepjes) 1 pak shoarmabroodjes (8 stuks) 300 g verse spinazie 1 groene appel (in reep... bekijk recept »

Groene kidneybonen met balsamico-vleesreepjes

1 blikje groene kidneybonen (400 g) 1 ongepaneerde varkensschnitzel (ca. 130 g) 2 eetlepels (olijf)olie 1 rode en/of groene paprika (in stukjes) (versgemalen) peper 2 eetlepels balsamicoazijn1. In pan kidneybonen op laag vuur... bekijk recept »

Varkensschnitzel met rauwe ham

4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes parmaham 2 el zilveruitjes 40 g rucola1. Verdeel elke schnitzel in 3 stukken en bestrijk met 2 el olie. Bestrooi met peper naar smaak en de salie. Leg een... bekijk recept »

Varkensschnitzel met rösti

250 g sperziebonen 2 varkensschnitzels 2 eetlepels boter 1/2 zak rösti (a 600 g) 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot a 140 g)1. In ruime pan water met zout aan de kook brengen. Sperziebonen schoonmaken, in ca. 5 minute... bekijk recept »

Pagina 2 van 7