Recepten met karbonade

204 recepten met karbonade

Karbonade

Karbonade Varken: Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort en is daarom ook wat duurder dan andere karbonaden. Het vlees is mooi blank van kleur. Halskarbonade is gesneden van verschillende delen: rib- en haaskarbonade (mals en mager) en hals- en schouderkarbonade (minder mager en minder mals). Een ribkarbonade heeft een ribbeentje en heet ook wel kotelet. Schouderkarbonade bevat weinig been, ze zijn gesneden van het voorste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Het vlees is vooral geschikt om langer te braden.

Hete Bonen

500 gr schouderkarbonade 500 gr uien in blokjes 500 gr tomaten in blokjes 500 gr spercibonen afhalen en halveren Grote koffiekop zoete sojasaus zout om vlees vooraf te kruiden peper om vlees vooraf te kruiden. 4 flinke tenen knoflook uitgeperst blue... bekijk recept »

Stamppot Peen En Uien A´la Collin

Aardappelen ± 1 1/2 kg. ± 4 0ns peen ± 4 ons uien ± 1 1/2 ons roomboter ± 5 ons magere spekreepjes nootmuscaat peper en zeezout Hulpmiddelen Stamper Hulpmiddelen - Stamper Voorbereiding De aardappelen schillen koken en ... bekijk recept »

Ribkarbonaadjes Met Tomaat En Kaas

1 eetlepel olie - 2 eetlepels boter - 4 ribkarbonaadjes - zout en peper - 4 plakken tomaat - 4 dikgesneden plakken belegen kaas - 2 zakjes Maggi Puree a la Minute - 1 eetlepel pesto 1. Verhit in een koekenpan de olie en laat hierin de boter smelten 2... bekijk recept »

Salsa verde

1 sneetje vloerbruin 1 eetlepel rode wijnazijn 1 teentje knoflook 1 zakje verse basilicum 1 zakje verse munt 3 augurken 4 eetlepels olijfolie 1 gemalen zwarte peper 1 (zee) zout Bereidingswijze: korsten van brood snijden. in diep bord azijn,1/2 eetl ... bekijk recept »

Waterkerssalade met pompoen

4 el zoetzure pompoenstukjes (pot)* 2 el (noten) olie zout peper 1 bosje waterkers (± 100 g) 1/4 krop ijsbergsla (± 100 g) 2 el gefruite uitjes * In plaats hiervan kunt u ook zoetzure wortel uit een potje gebruiken.Boven kom pompoen afgieten. In ko... bekijk recept »

Italiaanse koteletten

50 gm boter 4 karbonades 1 blikje tomatenpuree 1 zout 1 peper 1 eetlepel(s) mosterd 1 takje dragon Smelt de boter in een pan. Braad de karbonades in 3 minuten aan elke kant bruin. Doe de tomatenpuree in een kom en voeg de mosterd, peper, zout en drag... bekijk recept »

Moksie Foroe (gemengde kippenborstfilet)

250 gram kippenborstfilet boter Faja Lobi Kip in Masala (marinade) Faja Lobi Losie Foroe (marinade) Faja Lobi Moksie Metie (marinade) voor de 3 verschillende marinade's per deel marineren met eacute eacute n marinade. Voeg de marinade aan het vl... bekijk recept »

Stamppot van Chinese kool

Hoofdgerecht voor 4 personen 11/2 kg kruimige aardappelen zout 1 ui 1 teentje knoflook 1 Chinese kool 1 zakje nasikruiden (Conimex) 1 eetlepel olie 125 gr magere spekreepjes Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout gaar.... bekijk recept »

T- B0NE STEAK MET UIENSOEPPOEDER

Klein T-bene (T-Bone)Jong vleisDuim dik. Foelie in reghoek gesny om vleis te kan bedek. Sit blink kant na bo (Dowwe kant op tafel) Pakkie Bruin Uiesoppoeier. Gooi dit op die foelie en sit die T-been bo op die poeier. Bereidingswijze Sprinkel ook Brui... bekijk recept »

Geroosterde varkensfilet met sinaasappel en broccoli

4 eetlepel sinaasappelsap4 eetlepel rodewijnazijn of citroensap3 teentje knoflook gehakt4 varkensfiletlapjes (ca. 500 g)750 gram vastkokende aardappels geschild, in plakken3 eetlepel gehakte peterselie1 citroen schoongeboend6 eetlepel olijfolie500 gr... bekijk recept »

Pagina 19 van 21