Recepten met ossenhaas

151 recepten met ossenhaas

Ossenhaas

Ossenhaas Rund: Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund.

Carpaccio

100 gr. ossenhaas flinterdun25 gr. parmezaanse kaas(geschaafd)10 gr. pijnboompitten geroosterdsap van halve citroenolijoliehalve stengel bleekselderij fijngehaktbasilicum fijn gescheurdpeper en zout Meng het sap van de citroen met olie zodat ie lobbi... bekijk recept »

Hot Pot

Pond ossenhaas (kan ook met goede biefstuk),uipaprika roodchampignons ca 150 gram1 theelepel zoete paprikapoeder2 eetlepels ketchup en 2 eetlepels zoete chilisaus en 50 gram roomboter. Roomboter in pan en de paprika, ui en champignos aanfruiten. daar... bekijk recept »

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

200 g speklappen (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden)200 g varkenshaas (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden)200 g ossenhaas (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden)5 eetlepels sesamolie5 eetlepels gembersiroop5 eetlepels bruine suiker6 d... bekijk recept »

Carpaccio

100 g carpaccio of flinterdunne ossenhaas (per persoon) gemende sla pijnboompitten kappertjes Voor de dressing: 2 el wijnazijn 4 el olijfolie uitgeperste knoflook 1 tl mosterd 2 tl mayonaise zout peper Voorbereiding Je kunt de carpaccio al kant e... bekijk recept »

Carpaccio-salade Met Pestodressing

250 g ossenhaas 50 g pijnboompitten 100 g gemengde sla 4 el pesto 2 tl balsamico-azijn 1-2 el olijfolie zout en peper Bereidingswijze 1. Leg de ossenhaas ong. 30 minuten in de vriezersnij het vlees daarna in vliesdunnen plakjes 2. Rooster de pi... bekijk recept »

Carpaccio Van Ossehaas

200 gram carpccio(ossenhaas)1 kropje lolo roso sla2 eetlepels geroosterde pijnboompitten1 eetlepel kappertjes1 eetlepel verse basilicumalfalfa Voor de dressing:2 eetlepels olijf olie1 eetlepel pesto2 eetlepels rode wijn azijn1 theelepel mosterd1/2 e... bekijk recept »

Zeer Pittige Groene Rundvleescurry

400 gr. ossenhaas 10 rawitsgroene 2 sjalotten 3 tenen knoflook 3 centimeter galanga's 1 stengel sereh 3 stelen koriander 2 tl. korianderversegehakte 1 tl. djinten 2 tl. trassi 1 sch. olie 1 tl. zout 0.5 tl. witte peperkorrels 2 blikjes k... bekijk recept »

Carpaccio

Voor 4 personen: 200 gram gemengde sla, 500 gram zeer dun gesneden ossenhaas pijnboompitten, mosterddressing, kersttomaatjes 4 blaadjes basilicumWas de sla en laat hem goed drogen, maak de mosterddressing van bijv. wat Zaanse mosterd, een beetje may... bekijk recept »

Carpaccio met gebakken asperges

200 gram flinterdun gesneden ossenhaasolijfoliepeper en zout500 gram geschilde en in stukjes gesneden asperges2 theelepels honing1/2 citroenwat blaadjes waterkers- Verdeel de ossenhaas over 4 borden en schenk er 3-4 eetlepels olijfolie over. Bestrooi... bekijk recept »

Gevulde ossehaas

Voor 4 personen: 600 gr. ossenhaas 1 sjalot 20 gr. boter 0.1 l. madeira 0.2 l. kalfsfond 1 el. olie 1 el. mosterd, grove 2 el. tuinkruiden Zout rode zoete peperVerwarm de oven in 12 minuten voor op 250 graden Celsius. De ossenhaas intussen in de leng... bekijk recept »

Pagina 9 van 16