151 recepten met ossenhaas
100 g carpaccio of flinterdunne plakjes ossenhaas (per persoon) Mag ook goede rosbief zijn. Rucola of Notensla Aceto Balsamico Olijfolie Stuk Parmasaanse kaas. Zwarte peper (vers gemalen) en zout. Spreid de plakje vlees helemaal over het bord, ook... bekijk recept »
Marineertijd: 2 uur 900 gr biefstuk of ossenhaas in stukken van 4 cm gesneden 225 gr gerookte ham 18 kleine uitjes. geschild 24 champignonsschoon geschrobd olijfolie om in te smeren zout en vers gemalen zwarte peper Marinade: 5 eetlepels rode wijn 3... bekijk recept »
Voor 4 personen:[list] 4 uien 80 gr boter 60 gr bloem 1/2 l vleesbouillon mosterd,zout citroensap 1/4 l zure room 1 rode + 1 groene paprika ( in reepjes ) 4 augurkjes ( in schijfjes ) 200 gr gestoofde champignons 750 gr ossenhaas of biefstuk vetstof ... bekijk recept »
-800 g runderfilet (ossenhaas) -1 mespuntje korianderpoeder -250 g champignons -60 g boter (bakboter) -2 sjalotten -5 cl vodka -0.2 dl vleesbouillon -35 g tomatenpuree -0.2 dl room -peper -zout -De boter verhitten in de pan. -De champignons fruiten ... bekijk recept »
-800 g runderfilet (ossenhaas) -1 mespuntje korianderpoeder -250 g champignons -60 g boter (bakboter) -2 sjalotten -5 cl vodka -0.2 dl vleesbouillon -35 g tomatenpuree -0.2 dl room -peper -zout -De boter verhitten in de pan. -De champignons fruiten ... bekijk recept »
200 gr. ossenhaasin dunne plakjes van ca. 1/2 cm.100 gr. rundergehakt200 gr. varkenshaasdunne plakjes van ca. 1/2 cm.1 pakje wontonvelletjes2 1/2 l. bouillon 1 dl. Hoisinsaus1 lenteuitje1 1/2 eetl. sesamolie1 1/2 eetl. vijfkruidenpoeder 1 dl. sojasa... bekijk recept »
Sjalotten Rode wijn Vleesjus (van het vlees dat je aan het bereiden bent) Honing Hulpmiddelen Juspan of koekepanmesjelepel Hulpmiddelen - Juspan of koekepanmesjelepel Voorbereiding Snijd de sjalotjes grof. Bereidingswijze Meng de sjalotjes met rode ... bekijk recept »
Voor 4 personen:750 g runderfilet (ossenhaas) 60 g morieljes (gedroogd) 60 g boter (roomboter) 5 cl porto (rood) 4 sjalotten peper zout 30 g boter (geklaard)- De morieljes in wat lauw water laten zwellen. Laten uitlekken en het weekwater opvangen. He... bekijk recept »
750 g runderfilet (ossenhaas) 60 g morieljes (gedroogd) 60 g boter (roomboter) 5 cl porto (rood) 4 sjalotten peper zout 30 g boter (geklaard)De morieljes in wat lauw water laten zwellen. Laten uitlekken en het weekwater opvangen. Het weekwater zeven.... bekijk recept »
800 g runderfilet (ossenhaas) 1 mespuntje korianderpoeder 250 g champignons 60 g boter (bakboter) 2 sjalotten 5 cl vodka 0.2 dl vleesbouillon 30 g tomatenpuree 0.2 dl room peper en zoutHet vlees enige uren vooraf in reepjes snijden ter grootte van ee... bekijk recept »