283 recepten met zeeduivel
400 g zeeduivelfilet (in blokjes)4 langoustines (rauw)500 g mosselen1 stukje gember (2cm, duimdik)2 limoenen (sap en zeste)1 rode chilipeper2 stengels citroengras400 ml kokosmelk2 teentjes knoflook1 kl paprikapoeder (scherp)2 el olie300 g basmatirijs... bekijk recept »
400 g zeeduivel400 g zeebaars400 g kabeljauw500 g inktvis6 amandelen2 uien3 tomaten100 ml droge, witte wijn2 el Brandewijn400 ml visbouillon2 tenen knoflook1 el peterselie (gehakt)100 g mosselen (gekookt en uit de schelp)bloemolijfoliepeperzout1. Ver... bekijk recept »
650 g zeeduivelfilet1 mango (rijp, geschild en in blokjes)0.5 rode paprika (in blokjes)1 pruimtomaat (in blokjes)1 rode ui (kleine, gesnipperd)1 groene chilipeper (gesnipperd)1 el gekonfijte gember (gesnipperd)1 el koriander (gehakt)1 el bieslook (ge... bekijk recept »
600 g zeeduivelfilet (in blokjes)150 g gedroogde tomaten (fijngesneden)250 g langkorrelrijst2 l visfond2 el jenever (oud)40 g kaas (gemalen)1 cl extra vierge olijfolie75 g bakboter1 tl komijnzaad10 druppels tabasco1 potje saffraanpoederpeperzout1. Sn... bekijk recept »
2 cm gember (in plakjes)1 teentje knoflook (in plakjes)1 chilipeper1 stengel citroengras (geplet)2 el plantaardige olie2 el gele currypasta (potje)250 ml kokosmelk750 ml visbouillon250 g verse zalm (in blokjes)250 g zeeduivelfilet (in blokjes)1 worte... bekijk recept »
4 rode ponen (panklare)400 g visfilets (kabeljauw, zeeduivel...)4 moten paling (liefst zeepaling)200 g scampi500 g mosselen8 langoustines2 vleestomaten1 el geconcentreerde tomatenpuree1 l visfondolijfolie4 knoflookteentjes1 prei1 venkel1 ui1 rode pep... bekijk recept »
1 liter visfumet 1 kg lotte, zeeduivel( verdelen in 6 stukken) 3 moten zalm (1/2m p/p) 6 stuk st Jacobsschelpen (1p/p) 6 grote scampi (1p/p) 6 filet zeetong (1 opgerolde filet p/p) 3 filet griet (1/2 f p/p) 200 ml verse room 5 cl Ricard 1 staal pr... bekijk recept »
250 gram kabeljauwfilet 250 gram zalmfilet 250 gram zeeduivel 8 tongfilets 200 gram garnalen 4 wortelen 4 stengels enkel wit van prei 200 ml droge witte wijn 500 ml visfond (uit bokaal) 400 ml volle room 1 eetlepel gehakt marjolein 1 eetlepel ... bekijk recept »
150 gram witvis, liefst zeeduivel 12 stuks gamba of tiger shrimp 200 gram kipfilet of dij 5 eetlepels olijfolie 2 stuks flinke uien 6 teentjes knoflook 1 stuks grote tomaat of 2 kleinere 1 bos verse koriander 4 takjes peterselie 1 glas witte... bekijk recept »
½ bloemkool ½ bot groene asperges ½ bot witte asperges 1 ui 400 g bloemaardappelen peper en zout muskaatnoot 1 klontje boter 1 ei 1 scheutje melk 4 filets Lotte (staartvis of zeeduivel) peper en zout 150 g boter 1 citroen e... bekijk recept »