283 recepten met zeeduivel
12 stukjes zeeduivelfilet (à 50 gram) 3 eetlepels slaolie 2 preien 1 rode paprika 4 plakjes ontbijtspek 1 teentje knoflook 4 eetlepels geconcentreerd sinaasappelsap(diepvries) 4 eetlepels dikke kokosmelk zout en peperVerwarm de oven voor op 200 ºC. S... bekijk recept »
750 gram verse viszoals tarbotschelvispoonkabeljauw zeeduivelgarnalen of inktvis (pesce frescorombonasellomerluzzogamberi o seppia/calamaro) 1 potje venusschelpjes (vongole) 6 zoute anjovisfilets (acciuge o alici) 2 uitgeperste teentjes knoflook (... bekijk recept »
12 grote mosselen (afgeborsteld ) 24 strandgapers (afgeborsteld ) 400 gr.dunne moten zeeduivel 300 gr.in ringen gesneden pijlinktvis 200gr. noorse kreeftjes 200gr. garnalen 1 1/2 dl. olijfolie 1 gehakte ui 4 fijngehakte tenen knoflook 1 fijn gehakt t... bekijk recept »
1 kilogram vis met graat (vb. zeeduivelhondshaai...)bloem om te bestuivenZ & Polie2 grote uien grofgesneden4 teentjes knoflook fijngesneden1 rode chilipeper fijngesneden zonder zaadjes1 eetlepel fijngeraspte gemberwortel1 theelepel gemalen komijnpoed... bekijk recept »
- 1 handvol couscous - lauw water - ? gesnipperde ui - 2 teentjes knoflookfijngesneden - 2 rode pepers zonder zaadjes1 fijngehakt en 1 in ringetjes - Olijfolie extra virgin - 1 theelepel (zee)zout - 1 theelepel venkelzaad - 1 theelepel komij... bekijk recept »
Voorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 470 kcal / 1971 kj p.p. 2 stukken kabeljauwfilet van 75 g elk 3 plakjes ontbijtspek 6 kerstomaatjes 1 lente-uitje 3 theelepels Franse mosterd zoutpeper 1 eetlepel fijngeh... bekijk recept »
Voorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 470 kcal / 1971 kj p.p. 2 stukken kabeljauwfilet van 75 g elk 3 plakjes ontbijtspek 6 kerstomaatjes 1 lente-uitje 3 theelepels Franse mosterd zoutpeper 1 eetlepel fijngeh... bekijk recept »
-500 g zeewolffilet -500 g zeeduivelfilet -10 Sint-Jakobsnootjes -10 sneetjes gerookt spek -10 tongscharfiletjes -10 filetjes van kleine zeebarbeel -1/2 dl tomatenketchup -50 g pickels -een snuifje kerriepoeder -100 g gedroogde tomaten -2 dl olijfoli... bekijk recept »
500 gram visfilets (scholzeeduivelkabeljauwzwarte en witte koolvis) Voor de bouillon, 2 dl. water 2 dl. witte wijn peterselie 1 ui 1 wortel 1 laurierblad zout 4 schijfjes citroen. voor de saus. 2 eidooiers 150 gram boter zout peper 1 eetl.... bekijk recept »
1 1/2kg vis (bv tongzeeduivelbaars sardines en of makreel)5 teentjes knoflook750gr tomaten3 eetl. fijne peterselie 3 1/2 dl drge witte wijn500gr mosselen (levend)3/4dl olijfolie1 grote ui (fijn)2 spaanse pepers(fijn)4 st. jacobsschelpen8 gamba'swater... bekijk recept »