143 recepten met zeebaars
350 g zeebaars olijfolie 2 bagels 4 el mayonaise 3 teentjes look 1 tl citroensap 2 el verse bieslook 2 el verse peterselie 2 vleestomaten 1 zakje rucola peper zout1. Snij de zeebaars in 4 gelijke porties. Kruid ze aan beide kanten flink met pe... bekijk recept »
4 grote, vastkokende aardappelen 4 zeebaarsfilets 2 wortelen 200 g shiitakes 1 paksoi 1 ui 2 el currypasta (type panang curry - milde Thaise curry) 5 dl visbouillon 2 dl kokosroom 2 el vissaus 2 el sesamolie 4 stengels citroengras 5 cm gemberworte... bekijk recept »
50 g risotto rijst 1 ui 1 fles droge witte wijn 50 g gerapste parmezaanse kaas 2 eetlepels Solo 600 g zeebaarsfilets 1 theelepel oregano 20 spaanse mosseltjes 1 rode paprika (geschild en ontdaan van zaadjes) 1 handvol gebroken amandelen peper ... bekijk recept »
1 wortel 1 prei 2 dl maïsolie 0.5 dl soyasaus 1 eetlepel suiker 2 eetlepels korianderblaadjes 1 eetlepel vers graspte gember sap van 4 limoenen peper en zout 350 g krielaardappeltjes 0.5 dl room 0.5 dl extra vergine olijfolie Solo Vloeibaar ... bekijk recept »
500 gr zeebaarsfilet met vel 12 oesters 600 gr bloemige aardappelen 1,5 dl magere melk 1 el olijfolie 300 gr spinazie peper&zout (pezo) nootmuskaat bieslook 1. Kook de aardappelen, pureer ze, voeg de melk toe. 2. Bestrijk een wokpan met olijfoli... bekijk recept »
2 grote zeebaarzen 2 el venkelzaad 2 rode uien 2 venkelknollen 2 citroenen sap van 1 citroen 1 bosje verse peterselie olijfolie 1 dl witte droge wijn peper zout1. Snij de uien, de venkel en de citroenen in plakken. Haal de vissen leeg, ontschu... bekijk recept »
2 stuks zeebaarsfilets (samen 600 à 800g) 2 sap en zestes sinaasappelen 1 sap citroen 1 koffielepel honing 10 cl olijfolie 1. kook het sap van de sinaasappelen en de citroen op een zacht vuurtje tot de helft in. Voeg de honing toe en kruid met pep... bekijk recept »
4 aubergines scheutje olijfolie 2 teentjes knoflook 1 takje tijm 1 laurierblad 4 tomaten 1 sjalotje 5 takjes basilicum 400 gr zeebaars 150 gr rucola 20 gr parmezaanse kaas peper, zeezout 1. Snijd de aubergines in vier (in de lengte-richting)... bekijk recept »
8 zeebaarsfilets met vel, elk 120 gr 1 venkelknol 3 sinaasappels 3 el olijfolie 250 gr spinazie peper&zout (pezo)1. Spoel de vis onder stromend water en dep droog.2. Kuis de venkelknol en snij in de lengte in julienne (reepjes).3. Pers 1 sinaasap... bekijk recept »
4 gefileerde zeebaarzen, elk 200 gr 300 gr gepelde grijze garnalen 150 gr kleine Parijse champignons 4 sjalotten 1/2 citroen, enkel het sap 1 teentje knoflook, geperst 1 glas droge witte wijn 500 ml visbouillon (blokje) 1 el opgeklopte room solo,... bekijk recept »