Recepten met schelvis

254 recepten met schelvis

Schelvis

Schelvis Veel mensen vinden hem nog lekkerder dan kabeljauw. Veel vitamines. Helaas erg mager 0, 2% vet; eiwit 16%.

Zeemansomelet

300gr:panklare wijtingschelvis of kabeljauw1/2 grofgehakte uienkele takjes peterselie of selderiezout2 teentjes knoflook uit de knijper1dl:maisolie of zonnebloemolie5 eetlepels kookroom of koffiemelkaromapeper uit de molen5 eieren30gr:boter Controlee... bekijk recept »

Aardappel Garnalensoep Met Gebakken Visblokjes

25 gr. Boter 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2 tl. paprikapoeder 750 gr. geschilde en in blokjes gesneden aardappelen 7 1/2 dl. visbouillon of water 2 dl. Melk 150 gr. geraspte belegen kaas 250 gr. gepelde garnalen zoutpeper 750 gr. in blokjes g... bekijk recept »

Empanadas Met Garnalen En Vis

Voor de vulling: 6-7 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie - 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet mag) - 100 g gepelde garnalen - 200 g visfilet (kabeljauwschelvis) - 3 eetlepels gehakte amandelen - 1/2 thee... bekijk recept »

Moederdagrecept Kabeljauw In Tortillacrust

400 gr. Schelvis 100 gr. gekookte Mosselen 100 gr. Grote Garnalen 40 gr. Boter 40 gr. Bloem 3 dl Melk 125 gr. Creme Fraise 2 eetl. Fijn Gehakte Peterselie 1 eetl. Mosterd 1 eetl. citroensap zout en peper 1 Rode Paprika 200 gr. Maiskorrels 400 gr. Pas... bekijk recept »

Vispate

8 dunne plakjes verse zalmfilet.8 filets van tong of slibtong. Voor de vulling: 250 gram gefileerde schelvis of griet. 1 ei. 2 1/2dl slagroom. zout peper. 50 gram gehakte groen pistaschepitten. Voor de saus: 1 zakje Hollandaise saus. 75 gram boter. 1... bekijk recept »

Vissoep Met Garnalen

1 kleine ui 1 eetl olie 1 teentje knoflook wat tijm 1 L visbouillon (van tabletten) 1 vleestomaat 150 gr visfilet (kabeljauwschelvis) 100 gr gepelde garnalen 2 lente-uitjes plakjes citroen Pel de ui en snipper hem. Fruit hem goudgeel in de olie. Knij... bekijk recept »

Aardappel-garnalensoep Met Gebakken Visblokjes

25 gr boter 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2 theelepels paprikapoeder 750 gr geschilde en in blokjes gesneden aardappelen 71/2 dl visbouillon of water 2 dl melk 150 gr geraspte belegen kaas 250 gr gepelde garnalen zoutpeper 750 gr in blokjes ge... bekijk recept »

Gevulde Pasteitjes Met Garnalen En Vis

Voor de vulling: 6-7 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet mag) 100 g gepelde garnalen 200 g visfilet (kabeljauwschelvis) 3 eetlepels gehakte amandelen 1/2 theelepel paprikap... bekijk recept »

Gevulde Pasteitjes

Voor de vulling: 6-7 sjalotjes, 2 teentjes knoflook 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet mag), 100 g gepelde garnalen, 200 g visfilet (kabeljauwschelvis), 3 eetlepels gehakte amandelen, 1/2 theelepel pa... bekijk recept »

Seafood Mornay

450 gr. kabeljauwfilet250 gr. gerookte schelvis180 gr. zalmfilet voor de saus: visbouillon (van een blokje)1 ltr. melk250 ml. droge witte wijn2 eetl. maizena300 gr. geraspte Cheddar (of oude) kaas2 eetl. Dyon mosterdzout en peper naar smaak. Saus: do... bekijk recept »

Pagina 22 van 26