208 recepten met roodbaars
800 g roodbaarsfilet2 bakjes waterkers2 dl droge, witte wijn2 dl room1 sjalot (fijngesneden)4 stengels bleekselder (fijngesneden)1 dl visfond5 cl jenever15 g bakboterpeperzout1. Snij het sjalotje en de selder fijn. 2. Spoel de vis en dep droog. 3. Ko... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets (ca. 200 g)1 el mosterd25 g bakboter25 g tarwebloem2 dl halfvolle melk0.5 cl witte wijnazijn0.5 el kappertjes1 citroen (in schijfjes)peperzout1. Snij de citroen in schijfjes. 2. Verwarm de grill. 3. Was de vis onder stromend water e... bekijk recept »
1 kleine ui 2 a 3 eetlepels olijfolie met knoflook en chilipeper(monini)2 eetlepels boter 150 gram risottorijst 1 dl droge witte wijn 1 visbouillontablet 1 zakje waterkers(75 gram) 25 gram versgeraspte parmezaanse kaas versgemalen peper 2 roodbaarsfi... bekijk recept »
400 g roodbaarsfilet 2 tomaten 2 sjalotten 125 g champignons 1 courgette 0.5 paprika's (rood) 1 teentje knoflook 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 theelepel Provencaalse kruiden 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) peper zout De groenten wassen en schoon... bekijk recept »
400 g roodbaarsfilet 2 tomaten 2 sjalotten 125 g champignons 1 courgette 0.5 paprika's (rood) 1 teentje knoflook 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 theelepel Provencaalse kruiden 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) peper zout Een magnetronschaal instrijk... bekijk recept »
250 gr vruchtvlees van pompoen,in blokjes gesneden. 2 uien,gesnipperd. 2 teentjes knoflook. 1 liter gevogeltebouillon. 1 dl room. 20 gr boter. 2 sneetjes geroosterd brood,in croutons gesneden. 4 roodbaarsfilets. 80 gr ganzenlever. 1 eetlepel zwarte ... bekijk recept »
2 zakjes Risotto alla milanese (saffraanrisotto a 165 gram) 6 tomatenin dikke plakken 4 teentjes knoflookfijngehakt 50 gram zwarte olijven zonder pitfijngehakt 4 eetlepels olijfolie 2 maal 200 gram roodbaarsfilet 1 eetlepel boter Grill voorverwarmen.... bekijk recept »
75 g Parmezaanse kaas 750 kipfilet 400 g risotto Arborio 300 g pompoen 350 g dikke wortels 2 eidooiers 125 g creme fraiche 1 L groentebouillon 100 ml droge witte wijn 12 blaadjes salie 8 blaadjes dragon 50 g gember 10 takjes bladpeterselie 400 g cath... bekijk recept »
75 g Parmezaanse kaas 750 kipfilet 400 g risotto Arborio 300 g pompoen 350 g dikke wortels 2 eidooiers 125 g creme fraiche 1 L groentebouillon 100 ml droge witte wijn 12 blaadjes salie 8 blaadjes dragon 50 g gember 10 takjes bladpeterselie 400 g cath... bekijk recept »
1 kleine ui - 3 eetlepels olijfolie met knoflook en chilipeperMonini - 2 eetlepels boter - 150 gram risotto-rijst - 1 dl. droge witte rijst - 1 visbouillontablet - 75 gram waterkers - 25 gram vers geraspte parmenzaanse kaas - versgemalen peper - 2 ro... bekijk recept »