208 recepten met roodbaars
4 zalmfilets van 125 g (alternatief: roodbaars, kabeljauw) 8 plakjes (roomboter)bladerdeeg 2 stengels bleekselderij 2 bosuitjes 1/2 citroen 125 ml room zout, versgemalen peperVerwarm de oven voor op 200°C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Rol 4 ... bekijk recept »
Nodig voor 4 personen: 4 zalmfilets van 125 g (alternatief: roodbaars, kabeljauw) 8 plakjes (roomboter)bladerdeeg 2 stengels bleekselderij 2 bosuitjes 1/2 citroen 125 ml crème fraîche zout, versgemalen peperVerwarm de oven voor op 200 °C. Laat de pla... bekijk recept »
4 zalmfilets à 150 grsap van 1/2 citroenzout en peper2 el plantaardige olie[color=blue:288b9e4853]**Voor de groente:[/color:288b9e4853]350 gr kleine courgette1 lookteentje300 gr vleestomaten1 thl verse tijm- De zalmfilets afspoelen en droogdeppen, ev... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 tilapiafilets van ca. 125 g 2 el citroensap 1 el viskruiden 5 romatomaten 2 bosuitjes 4 el Becel Voor koken, (roer)bakken en braden 2 el kappertjes 2 el peterselie eventueel zout versgemalen peperLaat de grillpan goed heet worden. ... bekijk recept »
1 kg in moten versneden vis (roodbaarswijtingzeewolf.) 1 l fumet getrokken van vis afval 1,5 soeplepel olijfolie 2 gepelde en geplette teentjes knoflook 1 in ringen gesneden ui 250 gr geschilde en in blokjes gesneden aardappelen 125 gr vlees van toma... bekijk recept »
600 g gemengde visfilets zoals zeewolf, roodbaars, tilapia, rode mul, zeeduivel, wijting, koolvis 2 teentjes knoflook geperst 1 eetlepel tijm fijngehakt 3 eetlepels olijfolie 1 ui in ringen 1 stengel bleekselderij in boogjes 1 wortel in plakjes 1 ven... bekijk recept »
150 gram gekookte mosselen 4 gepelde gamba's 150 gram roodbaarsfilet 1 rode paprika 1 grote ui 12 shii-take paddestoelen (gedroogde paddestoelen eerst weken) 8 sperziebonen 150 gram tempuramix 1 liter zonnebloemolie om te friturenRijg telkens 5 mosse... bekijk recept »
750 gram gefileerde zeevisbij voorkeur 3 verschillende soorten zoals kabeljauw of schelvisroodbaars en mul of rode poon 4 eetl. olijfolie 2 uiengrof gesnipperd 2 teentjes knoflookragfijn gehakt 2 bleekselderijstengelsgrof gesnipperd 2.5 dl droge witt... bekijk recept »
750 gram gefileerde zeevisbij voorkeur 3 verschillende soorten zoals kabeljauw of schelvisroodbaars en mul of rode poon - 4 eetl. olijfolie - 2 uiengrof gesnipperd - 2 teentjes knoflookragfijn gehakt - 2 bleekselderijstengelsgrof gesnipperd - 2.5 dl ... bekijk recept »
4 roodbaars- of doradefilets (elke stevige vis is goed) van elk circa 150 gram1 gesnipperde uisap van 1 citroen2 a 4 uitgeperste knoflooktenengemalen witte peper of sambal2 tl. gemalen komijnkwart tl. koenjit2 tl. paprikapoederzout3 el. olijfolie2 el... bekijk recept »