Recepten met pangasius

92 recepten met pangasius

Pangasius

Pangasius Wordt ook wel de Zuid-Afrikaanse zeekarper genoemd omdat hij alléén daar voorkomt

Gegrilde roodbaarsfilet met pijnboompitten

4 roodbaarsfilets van 150 g (alternatief: victoriabaars, tilapia, pangasius, kabeljauw) 1 sinaasappel 75 g pijnboompitten 75 g rozijnen 1 theelepel versgemalen zwarte peper 1/2 theelepel gemalen komijn (djinten) zeezout 3 eetlepels olijfolie extra vi... bekijk recept »

Roergebakken Tilapia Met Mango En Sugarsnaps

300 g tilapiafilets, (alternatief: pangasiuskabeljauw), 100 g sugarsnaps, 1 kleine mango(of blikje= wel zoeter), 3 bosuitjes, 3 eetlepels olijfolie, sap van een halve citroen, 1 eetlepel gembersiroop, 2 eetlepels oestersaus of sojasaus. Halveer de ti... bekijk recept »

Gegrat. Witte Visschotel Met Spinazie En Mozzarella

2 x 150 gr witte vis (Kabeljauwzeewolfwijtingpangasius,... naar keuze) 1 verpakking Spinazie met mozzarella (Iglo) 1 pakje mozzarella light 1 pakje magere geraspte kaas 1/2 l visbouillon Verwarm de oven voor op 180 ° C. Schud de spinazieblokjes u... bekijk recept »

Vis In De Pan (een Grieks - Psari Plaki)

6 niet te grote plakken roodbaars of schelvis. (2) (Ik heb ook vaak Tilapia filet of Pangasius filet genomen dat is ook heerlijk). 3-4 uien in plakjes.(2) 2-3 rijpe tomaten (2) 1-1½ kopje (olijf)olie. of minder(2 theelepels gebruik ik de laats... bekijk recept »

Vis uit de oven met sinaasappel en kaas

400 g koolvisfilet (Vismarine), ontdooidzoutversgemalen peper1 theel. paprikapoeder2 sinaasappels125 g belegen kaas, in plakken1 ei200 ml kookroom2 eetl. gehakte peterselie of bieslook1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de visfilets naast elkaa... bekijk recept »

Koolvisfilet met panade

4 koolvisfilets zonder vel van elk 120 gr 100 ml visfumet vloeibare solo peper & zout voor de panade 100 gr malse hoeveboter 100 gr broodkruim 100 gr gemalen gruyère 100 gr gemalen amandelen 25 gr mosterd 1 soeplepel gehakte peterselie 1. Meng alle... bekijk recept »

pangasiusfilet a la picasso(hihi)

4 stuks pangasisusfilet 4 st jawel bananen 4 st halve perzik uit blik 1 beetje gemalen kokos en amandelschilfertjes 1 beetje échte boter 1 beetje maraquinokersen1. Maak voor elk bord een mooie fruitgarnituur alvorens de pangasius te bakken.2. Rooster... bekijk recept »

Vispotje met rozemarijn

2 teen knoflook gesnipperd 1 blikje tomatenblokjes 50 ml droge witte wijn 2 takjes rozemarijn 10 zwarte olijven met pit 200 gr diepvries garnalen ontdooid 500 gr pangasius filet 2 el olijfolie 1 mespunt gedroogde chilipoeder 1. Verhit de olie ... bekijk recept »

Visschotel met tomaat

4 stuk kabeljauwhaas van 150 gr 3 grote tomaten in stukken 1 ui in ringen 200 gr crème fraîche 100 gr geraspte belegen kaas 2 tl gedroogde Provençaalse kruiden 3 el olijfolie ingevette ovenschaal1. Bereid aardappelen eens in de schil. Deze zit nie... bekijk recept »

Visschotel met winterprei

11/2 kg kruimige aardappelen 500 gr zalmfilet of andere vis naar keuze 750 gr winterprei in ringetjes 150 gr boursin met kruiden 25 gr boter gesmolten room of melk voor de puree 1. 1.Kook de aardappelen in een bodempje water met zout gaar.2. 2.Smel... bekijk recept »

Pagina 7 van 10