Recepten met eekhoorntjesbrood

261 recepten met eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood Groeit in de late nazomer en de herfst in naald- en loofbossen, deze fijne paddestoelen of boleten hebben aan de onderkant van hun hoed geen lamellen, maar buisjes. Te koop van augustus tot november, komen meestal uit het buitenland. Ook gedroogd te koop, komen dan uit Frankrijk en Italië, in de Italiaanse en Franse keuken wordt deze paddestoel veel gebruikt. Was het eekhoorntjesbrood of cèpe niet met water, de geur en de smaak verdwijnt, maak schoon met keukenpapier of een zacht borsteltje. Snijd de onderkant van het steeltje. Eventueel doormidden snijden, bij voorkeur heel verwerken. + lees meer

Kastanjesoep met fazant en eekhoorntjesbrood

Voor 4 personen: 4 dl water 2 eetlepels PH Wildbouillon 4 eetlepels ongesuikerde kastanjepuree 2 fazantenborstjes 2 eetlepels spekreepjes 4 grote stukken eekhoorntjesbrood 1 teentje look Bakken & Braden rozemarijn 4 eetlepels geklopte room 2 eetl... bekijk recept »

Italie: Crostino's Met Porcini

200 g schoon eekhoorntjesbrood2 tenen knoflookolijfolie3 ansjovisfiletszoutzwarte peper3 tl citroensap4 warme crostino's (zie basisrecept) Snijd hoeden en stelen van het eekhoorntjesbrood in plakken van 1/2 cm dik en dan in stukjes van 4 cm.Verhit 6 ... bekijk recept »

Provencaalse Lamsrib Met Jus Van Eekhoorntjesbrood

1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »

Provencaalse Lamsrib Met Jus Van Eekhoorntjesbrood

1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »

Provencaalse Lamsrib Met Jus Van Eekhoorntjesbrood

1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »

Provencaalse Lamsrib Met Jus Van Eekhoorntjesbrood

1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »

Provencaalse Lamsrib Met Jus Van Eekhoorntjesbrood

1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »

Provencaalse Lamsrib Met Jus Van Eekhoorntjesbrood

1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »

Provencaalse Lamsrib Met Jus Van Eekhoorntjesbrood

1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »

Provencaalse Lamsrib Met Jus Van Eekhoorntjesbrood

1.2 kg. lamsribstuk 3 el. olijfolie 1 el. boter 3 dl. lamsfond 40 gr. eekhoorntjesbroodgedroogd geweekt 2 el. creme fraiche 1 el. room 100 gr. courgette 50 gr. bleekselderij 50 gr. paprikarode 50 gr. wortel 25 gr. olijfzwartezonder pit 2 ... bekijk recept »

Pagina 7 van 27