663 recepten met tauge
150 g prinsessenbonen koriander 1 koffielepel piment poeder 2 eetlepels geraspte gember 2 eetlepels Solo 2 eetlepels rijstazijn 100 ml water 1 snuifje suiker 1 snuifje zout 2 eetlepels geraspte kokosnoot 100 g taugé 250 g spinazie (jonge spinazie... bekijk recept »
4 el crème fraîche 4 el mayo - of halvanaise 1 bosui 1 tl cajunkruiden 1 tl mosterd 2 handjes taugé 100 gr gerookte kipfiletreepjes 2 broodjes naar keuze1. Begin met het snijden van de bosui.2. Schep daarna de crème fraîche en de mayonaise in een b... bekijk recept »
90 g volkorenmeel 1 klein ei 175 ml karnemelk 1 el 1 bieslook, fijngeknipt 2 el Becel Slaolie (20 g) 2 teentjes knoflook 3 cm gemberwortel 375 g prei (of 325 g panklare prei) 100 g shiitakes 100 g tauge 1 mespunt Chinese vijfkruidenpoeder 1 tl 1 ... bekijk recept »
400 g rundergehakt 2 kroppen paksoi zout gedroogde chilipeper 2 kneepjes Solo Vloeibaar 75 g taugé 2 el sojasaus 2 tl suiker 0.5 tl gemberpoeder1. Snijd de paksoi in brede repen. 2. Bak in een droge wok het gehakt rul. Schep het uit de pan en krui... bekijk recept »
100 gram bloem250 milliliter melk8 eieren losgeklopt4 lente-/bosuitjes in dunne ringetjes250 gram kipfilet in dunne reepjes1 eetlepel sambal2 eetlepel zonnebloemolie100 gram taugé gewassen en gedroogd50 gram ongezouten pinda\'s grof ge... bekijk recept »
500 gm mager varkensvlees (bijvoorbeeld f; ricandeau) 4 eetlepel(s) sojasaus 2 eetlepel(s) droge sherry 1 ui 1 teentje knoflook 150 gm tauge 1 eetlepel(s) plantaardige olie 2 theelepel(s) donkerbruine basterdsuiker 1 theelepel(s) gemberpoeder 1 eetle... bekijk recept »
100 g taugé 300 g belegen goudse kaas 1 pakje aardappelpuree (maggi, 130 g) 1 groentebouillontablet 1 theelepel kerriepoeder 500 g gesneden chinese kool 3 eetlepels gefruite uitjes 1 blikje ananasblokjes (nettogewicht 226 g) 1 blikje mandarijntjes (n... bekijk recept »
pond varkenshaas 2 ons tage 1 paprika 250 gram champignons 1 teentje knoflook satesaus (kant en klaar of zelf gemaakt) 3 uien olie zwarte peper uit molen chinees 5 kruidenpoeder 1 tl sambal (als je van pittig houdt) rijstfriet of puree Bestrooi het ... bekijk recept »
Voor ca. 20 stuks: 250 gram verse gepelde Hollandse garnalen (zee)zout 150 - 175 gram tauge 1 komkommer ca. 100 gram waterkers of jonge spinazie 2 eieren 4 eetl. melk 175 gram bloemgezeefd witte peper uit de molen 2 eetl. ragfijn gesnipperde... bekijk recept »
1 bos lente-uitjes2 el zonnebloemolie 1 teentje knoflookgeperst1 tl verse gemberfijngehakt500g mals rundvlees in reepjes1 grote rode paprikazonder zaad en in reepjes gesneden1 kleine rode peperzonder zaadfijngehakt350g verse tauge1 kleine stengel cit... bekijk recept »