916 recepten met macaroni
300 g macaroni grande 250 g bloemkool 50 g boter 50 g bloem 600 ml halfvolle melk 125 g Leidse oude kaas 2 tomaten1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de bloemkool in ro... bekijk recept »
350 g macaroni 1 ui 150 g grillworst 3 el boter 370 g gebroken sperziebonen (pot, uitgelekt) 690 g sugo tradizionale 100 g gemalen oude kaas 481. Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Worst in plakjes sni... bekijk recept »
400 g macaroni 60 g geraspte comté 4 witte pensen 60 g bloem 60 g boter 6 dl halfvolle melk 1 eetlepel olijfolie Enkele druppels truffelolie nootmuskaat zout snuifje zwarte peper1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Snijd de pensen in plakken. B... bekijk recept »
4 el olijfolie 1 bakje cherry tomaten ((250 g), gehalveerd) 350 g vlugkokende macaroni (pak 500 g) 250 g tuinerwten (extra fijn (pak 450 g, diepvries)) 400 g kipfilet (in stukjes) 1 zak pittige rauwkost (150 g) 1 ... bekijk recept »
350 g macaroni 10 groene olijven 6 zongedroogde tomaten in olie 1 bolletje mozzarella (kaas, 125 g) 100 g Danish blue (kaas) 500 g tomaten 1 eetlepel basilicum (diepvries, strooibusje a 50 g) 100 g gemalen oude kaas ... bekijk recept »
300 g viergranenmacaroni 1 spitskool 40 g boter 400 g merquezworstjes 2 rode uien 50 g bloem 400 ml melk 100 g geraspte Parmezaanse kaas Romige spitskool met Parmezaanse kaas • Kook de macaroni gaar volg... bekijk recept »
300 g macaroni grande 1 ui 1 rode paprika 2 tomaten 2 el olijfolie 400 g corned beef (uit blik (in blokjes)) 150 g maiskorrels 390 g pastasaus basilicum1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de ... bekijk recept »
200 gram macaroni grande (zak a 500 g) 2 eetlepels olijfolie 1 zak panklare spinazie (300 g) 150 gram magor (kaas) 1/2 bekertje crème fraîche (a 125 ml)1. In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Macaroni in ca. 8 m... bekijk recept »
300 g macaroni 500 g broccoli 2 uien 2 el olie 400 g gesneden champignons (blik 400 g) 2 el gedroogde Italiaanse kruiden 150 g achterham 12 el ketchup 200 g geraspte kaas (mild, 30)1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de ... bekijk recept »
1 courgette 2 el olijfolie 175 g vegetarisch gehakt 450 g tuinerwten en wortelen (pak, diepvries) 515 ml tomatencrèmesoep (blik) 400 ml halfvolle melk 300 g vlugkokende macaroni (pak) 125 g geraspte jong belegen kaas1. Ve... bekijk recept »