Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Gnocchi met walnoten, witlof & basilicum

4 el olijfolie 1000 g gnocchi 500 g witlof 100 g walnoten 295 g gegrilde rode paprika's 15 g basilicum1. Verhit in 2 koekenpannen elk 2 el olie en bak in elke pan 1 pak gnocchi 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. 2. Snijd onder... bekijk recept »

Gnocchi bolognese

1 el olie 450 g mager (rundergehakt) 2 uien (fijngesnipperd) 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 200 g worteltjes (in dunne plakjes) 2 stengels bleekselderij (in dunne boogjes) 15 g verse Italiaanse kruiden (fij... bekijk recept »

Wortelgnocchi met salie en citroenbotersaus

500 g kruimige aardappelen 250 g winterpeen 1 citroen ½ bakje salie (bakje 15 g) 150 g Parmezaanse kaas 100 g bloem 1 ei 1 tl zout 2 el bloem 60 g boter1. Schil de aardappelen en de peen. Snijd in gelijke stukken en kook i... bekijk recept »

Gnocchi met Provençaalse spekjes

2 pakken gnocchi di patate (a 500 g) 1 el olijfolie 1 duopak Provençaalse magere spekreepjes (250 g) 1 ui (fijngesnipperd) 2 bakjes champignons ((a 250 g), in kwarten) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1/2 zak ruc... bekijk recept »

Gnocchi met pompoen

1 kleine pompoen (gewassen) 1 ui (in dunne partjes) 1 teen knoflook (in plakjes) 2 tl kaneel 1 el (of naar smaak) chilipoeder 1 bakje cherrytomaatjes (aan een takje (250 g)) 4 el olijfolie 1 pak gnocchi di patate&nbs... bekijk recept »

Gnocchi met spruiten en spekjes

1 zak spruitjes (500 g) 1 pak gnocchi di patate (500 g) 1 eetlepel olijfolie ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 2 grote uien (gesnipperd) 100 g Grana Padano (of oude kaas)1. Spruiten schoonmaken en grote e... bekijk recept »

Gnocchi met walnoten-speksaus

1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g) 600 g courgettes 2 eetlepels margarine 100 g gepelde walnoten ½ zakje verse peterselie 1 duopakje magere spekreepjes (250 g) 1 flesje kookroom (250 ml)1. Gnocch... bekijk recept »

Sperziebonengnocchi

400 g sperziebonen (steelaanzet en het puntje verwijderd en gehalveerd) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringen) 1 pakje Coburger ham ((145 g), in reepjes) 4 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 pak gnocchi di pata... bekijk recept »

Gnocchi met tomatensaus

1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 winterpeen (geschild en in zeer kleine blokjes) 1 stengel bleekselderij (in zeer kleine blokjes) 8 trostomaten (in parten) 25 g ... bekijk recept »

Mediterrane gnocchi met courgette & basilicumsaus

4 varkensfiletlapjes 3 el tapenade zongedroogde tomaten (potje 130 g) zout en peper 4 el olijfolie 1 kg gnocchi di patate 2 courgettes in halve plakjes 2 tenen knoflook 125 ml kookroom 3 el basilicum grof gesnedenDep de varkensfiletlapjes droog en s... bekijk recept »

Pagina 6 van 21