Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Aubergineschotel met pomodori

1 pak gnocchi di patate (500 g) 2 aubergines 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 theelepel rozemarijn (grof gebroken (potje a 15 g)) 1 potje pomodori (al forno capperi (190 g)) 1 pakje geitenkaas (Bettine Blanc (12... bekijk recept »

Romige gnocchi met groene groente

2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 2 pakken groene groentemix stoomgroente (diepvries, a 300 g) 1 pakje roomkaas met knoflook en kruiden (150 g) 1 zakje gemalen belegen kaas (150 g) 1/2 zakje ve... bekijk recept »

Gnocchi van zoete aardappel met oesterzwammen & rösti-quiche van zoete aardappel

1 grote zoete aardappel 150 g speltmeel 2 eieren 1 ui 2 teentjes knoflook 0.5 bos salie 0.5 bos peterselie 300 g oesterzwammen of cantharellen 250 g zongedroogde tomaten 150 ml witte wijn 3 el mascarpone 75 g Parmezaanse kaas 3 zoete aardappels 1 ... bekijk recept »

Gnocchi, ricotta en selderij

2 pakken gnocchi di patate (pasta, a 500 g) 1 struik bleekselderij 2 el olijfolie 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 2 tenen knoflook (geperst) 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g)1. Kook de gnocchi volgens de aanw... bekijk recept »

Gnocchi met tonijn en saus van gepofte tomaat

600 g trostomaten 3 el olijfolie 2 sjalotten 1 tl paprikapoeder 1 kg gnocchi 320 g tonijnstukken in olijfolie (blikje a 160 g) 15 g basilicum1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de ovenschaal in. Doe de tomaten in de ovenschaal en ... bekijk recept »

Gnocchi met walnoten en gorgonzola

2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 50 g gepelde walnoten 1 pakje slagroom (houdbaar, 200 ml) 250 g gorgonzola (blauwaderkaas) 4 geroosterde paprika's (pot a 465 g) 1 zak gemengde sla (200... bekijk recept »

Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom

1 ui 1 teentje knoflook 2 trostomaten 1 courgette 1 citroen 6 el olijfolie 2 tl gedroogde Provençaalse kruiden zout en versgemalen peper 2 zakjes verse basilicum (a 15 g) 1 pakje koksroom (2 dl) 3/4 dl droge witte vermou... bekijk recept »

Pittige gnocchi-linzenschotel met worst

2 el olijfolie 270 g Toscaanse worstjes 1 ui 2 takjes salie 400 g tomatenblokjes 2 tl tabasco 500 g gnocchi 400 g linzen1. Verhit de olie in een braadpan. Bak de worstjes in 3 min. rondom bruin aan. Snipper de ui en snijd alleen de blaa... bekijk recept »

Gnocchi met citroen en asperges

Rasp van 1 citroen500 gr gnocchi di patate 100 gr groene aspergetips 75 gr rucola 12 plakjes ontbijtspek 2 rode uien 100 ml groentebouillon 1 eelt bloem Peper en zout 50 gr boter 125 gr zachte geitenkaasSnijd de aspergetips door midden en snijd de ui... bekijk recept »

Zalm-gnocchi uit de oven

500 g gnocchi di patata 1  rode ui 2 teentjes knoflook 1  prei olijfolie om in te bakken 2 el tomatenpuree 2  pomodori tomaten 1 bos basilicum 300 g zalmfilet zonder vel 125 g mozzarella 75 g feta Gn... bekijk recept »

Pagina 2 van 21