279 recepten met rabarber
150 g rozijnen50 g rum2 vanillestokjes1 kaneelstokje6 dl melk3 eieren500 g croissants4 plakjes peperkoek80 g bruine suiker4 g kardemomboter4 stengels rabarber200 g rietsuiker200 g bloemsuikersnuifje kaneel1. Verwarm de oven voor op 160°C. Laat de... bekijk recept »
200 g bloem1 el vanillesuiker1 eidooier125 g ongezouten boter (in vlokjes)snuifje zout500 g rabarber1 citroen (sap van)1 zakje vanillesuiker200 g geleisuiker40 g amandelen (gemalen)3 eiwitten120 g poedersuiker0.5 kl citroenschil (geraspt)4 aardbeien1... bekijk recept »
250 ml room100 ml melk80 g suiker3 g gelatinevanille-essence150 g bosbessen150 g frambozen150 g bramen150 g aardbeienpoedersuiker300 g rabarber110 g kristalsuiker150 ml rode wijn1 kl citroensap60 ml water8 blaadjes munt1. Maak de granité. Schi... bekijk recept »
500 gram suiker - 1/2 l water - 450 gram rabarber - 1/2 citroen - 1 eiwit - 50 gram suiker Voorbereiding Maak met 500 gram suiker en het water een suikersiroop. Schil en snijd de rabarbergeurig en rijpin stukjes. Kook deze met het sap van een citroen... bekijk recept »
2 dl. Rode Port500 gr. rabarber200gr. suiker2 eiwitten50 gr. suiker Hulpmiddelen SorbetiereHulpmiddelen - SorbetiereVoorbereiding Kook rode port in tot een stroperige massa. Voegf fijngesneden rabarber en suiker toe en laat enkele minuten doorkoken.... bekijk recept »
2 Tonijnsteaks 2 soeplepels solo (bakken & braden) 1,5 trappist Rochefort van 10° 20 cl kalfsfond 30 gr hoeveboter 2 staven rabarber 1,5 soeplepel rietsuiker1. De tonijnsteaks braden in een braadpan tot het hart van de tonijn nog rood is, uit de pan ... bekijk recept »
2 middelgrote uien fijngehakt 150 ml rozijnen 120 ml honing (of 8 eetlepels) 2 eetlepel(s) rode wijnazijn 1 eetlepel(s) jalapeno fijngesneden 4 teentjes knoflook geperst 1/2 theelepel(s) gemalen kardemom 0.5 liter rabarber in dunne plakken Meng ui, r... bekijk recept »
600 g rabarber120 ml room120 g bloem3 eieren110 g suikerpoedersuiker8 blaadjes verse muntolie (om te bakken)2 el citroensap0.5 kl kaneelpoeder1. Roer de room met de bloem, de eieren en 30 g suiker tot een glad beslag. Laat ongeveer 20 minuten rusten.... bekijk recept »
1 kg rabarber900 g geleisuikercitroensap2 vanillestokjes2 el grenadine1. Spoel de rabarberstrengels, snij ze in stukken en doe ze in een kookpan. 2. Snij de vanillestokjes overlangs open en schraap het merg bij de rabarber. Doe er ook de stokjes zelf... bekijk recept »
1 vanillestokje600 g rabarber, in stukjes200 g suiker250 g patisseriebloem150 g boter, in stukjes3 El amandelschilfers1. Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap er met de punt van een mes het merg uit. Meng in een schaal de stukjes ... bekijk recept »