1000 recepten met spinazie
Voor 4 personen:400 gr spaghetti500 gr groene asperges300 gr verse spinazieextra zuivere olijfoliecitroen olijfolie1 sjalotgeroosterde pijnboomnoten250 ml room50 gr ricotta kaaszwarte pepergrof zout met citroenschilverse parmesanverse basilicumblaadj... bekijk recept »
4 sneden volkorenbrood60 gr gesmolten boter675 gr spinazie, gewassen of 340 gr diepvries spinazie2 eetl creme fraichegeraspte nootmuskaat8 grote steurgarnalen, gekookt[color=blue:2704a03934]**Saus:[/color:2704a03934]120 gr boter3 eidooiers1 eetl witt... bekijk recept »
150 g halfharde abdijkaas 100 g geroosterde pecannoten 2 uien 4 gekookte aardappelen 3 eetlepels vloeibare margarine 600 g spinazie 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten 2 eieren 1 rol (230 g) bladerdeeg 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kaa... bekijk recept »
600 g spinazie, 1 eetlepel sjalotsnippers, 20 g boter, peper, zout, muskaatnoot Voor de saus: 200 g boter,2 eierdooiers, 0,5 dl citroensap, 1/2 citroen, 1 eetlepel Dijonmosterd, zout, cayennepeper 4 Pidy - fonds feuillets van 12,5 cm 4 plakjes zalmfi... bekijk recept »
500 gr. verse spinazie, ontdaan van grove stelen 4 moten verse heek of kabeljauwfilets van 200 g per stuk 2 eetl. bloem 5 eetl. olijfolie (extra vierge) 1,75 dl. witte wijn 3-4 reepjes citroenschil zout en versgemalen zwarte peper Voor de eiercitroen... bekijk recept »
4 sneden volkorenbrood 60 gr gesmolten boter 675 gr spinaziegewassen of 340 gr diepvries spinazie 2 eetl creme fraiche geraspte nootmuskaat 8 grote steurgarnalengekookt Saus: 120 gr boter 3 eidooiers 1 eetl witte wijnazijn cayennepeper zoutpeper Garn... bekijk recept »
2 blikjes tonijn (op olie) 300 g verse spinazie 3 eetl. olijfolie zout 12 cannelloni 100 g extra belegen geraspte kaas Voorbereiding: Laat de tonijn uitlekken. Haal de tonijn los met een vork. Was en droog de spinazie. Verwarm de oven voor op 190ºC.... bekijk recept »
2 eieren 1 eierdooier 100 gm spinazie 250 gm diepvriesspinazie 150 gm boter, koude, in klontjes 100 ml slagroom 2 eetlepel(s) azijn 2 eetlepel(s) wijn, witte 1 eetlepel(s) crème fraîche 1 cayennepeper 1 nootmuskaat 1 zout 1 peper ----QUELLE---- 1 - ... bekijk recept »
2 blikjes tonijn (op olie) 300 g verse spinazie 3 eetl. olijfolie zout 12 cannelloni 100 g extra belegen geraspte kaas Voorbereiding: Laat de tonijn uitlekken. Haal de tonijn los met een vork. Was en droog de spinazie. Verwarm de oven voor op 190ºC.... bekijk recept »
2 bosuitjes70 gr. boterzoutwitteversgemalen peper2 eieren50 gr. paneermeel450 gr. koudegekookte rijst (ca. 150 gr. ongekookt)450 gr. gekookteuit gelekte spinazie (vers of diepvries)1 dl. slagroom75 gr. geraspte kaas1 losgeklopt eigeel Smelt de helf... bekijk recept »