1000 recepten met spinazie
500 gram diepvries spinazie,ontdooid. 3 geklutste eieren. 5 ml zout. 2 ml peper. 100 ml creme frache. 50 ml maizena aangelengd met 100 ml room. 100 gram geraspte gruyerekaas. Hulpmiddelen Vergiet. grote kom van 4,3 ltr. 4 ovenschaaltjes. roerlepel. ... bekijk recept »
1 kg (wilde) spinazie 50 ml olijfolie 4 lamsschenkels 250 g witte bonen of kikkererwten 6 tenen knoflookin plakjes 0,5 tl kurkuma 100 ml olijfolie Voor de gele rijst: 200 g langkorrelige rijst 2 el olijfolie 0,5 tl zout 0,5 tl versgemalen paper 0,5 t... bekijk recept »
Tagliatelleknoflookuikerriespinaziezalmmootgedroogde tomatenrode pepertjesolijfoliegeschaafde amandelenpeper en zout. Spinazie koken, uitje fruiten, samen met de geperste knoflook, kerrie ook ietjes aanfruiten, dit met elkaar mengen. Zalmmoot in wat ... bekijk recept »
400 gr. spinazie 50 gr. pipe rigate of andere pasta 2 rundertartaartjes van 80 gr. (zelf gebruik ik meestal gewoon gehaktis goedkoper) 1 ui 1 teentje knoflook 50 gram champignons 2 vleestomaten 4 el. geraspte kaas zout peper basilicum ketjap (beetje)... bekijk recept »
1 blikje croissantdeeg 1 kleine uigesnipperd 1 teentje knoflookgeperst 1/2 rode paprikain blokjes 2 eetl. olijfolie 150 g champignonsin plakjes 2 eetl. pijnboompitten 400 g spinaziepanklaar 3 eieren 1 eetl. gehakte Provençaalse of Italiaanse kr... bekijk recept »
125 gr verse spinazie 100 gr rucola 2 handperen 75 gr walnoten 4 plakken zachte geitenkaas Voor de dressing: 3 el olijfolie 2 el mayonaise 1 tl mosterd 1 el honing peper uit de molen en zout 1 el gehakte bieslook 1 el gehakte peterselie Maak de dres... bekijk recept »
2 bosuitjes70 gr. boterzoutwitteversgemalen peper2 eieren50 gr. paneermeel450 gr. koudegekookte rijst (ca. 150 gr. ongekookt)450 gr. gekookteuit gelekte spinazie (vers of diepvries)1 dl. slagroom75 gr. geraspte kaas1 losgeklopt eigeel Smelt de helf... bekijk recept »
800 gram spinazie1 zak tagliatelle2 flinke zalmmoten1 kuipje paturain2 el gembersiroop2 rode uipeper en zout Spinazie goed uit laten lekken. Gember en paturain en door vermengen op laag vuur. Tagliatelle afgieten. Zalmmoten fijn snijden. Dan tagliate... bekijk recept »
4 grote aardappels 2 el zonnebloemolie 1 fijngehakte ui 175 g verse spinazie 120 g roomkaas 3 gesplitste eieren 1 el pijnboompitten zout en peper Bestrijk de aardappels met wat olie. Bak de aardappels in de oven (200?C) gedurende een uur gaar. Verhit... bekijk recept »
1 kg spinazie3 grote eieren45 gr. boter45 gr. bloem1/2 ltr. melk200 gr. geraspte oude kaaspeper en zout1 tl. kerriepoeder en 1 tl. citroensap Spinazie op matig vuur in ongeveer 5 minuten laten slinken. Af en toe omscheppen. In ongeveer 10 minuten gaa... bekijk recept »