bbq recepten

729 recepten voor bbq


Gemarineerde champignons

800 gr kastanje champignons 2 dl droge witte wijn 1 dl wijnazijn 2 laurierblaadjes takjes rozemarijn of tijm pezo 8-10 teen knoflook in stukken 1 1/2 dl olijfolie knoflook in stukken paar el fijngehakte peterselie 1. Natuurlijk kun je ook witte c... bekijk recept »

Kipburgertjes met gegrilde asperges

1 kg asperges 400 g penne pasta 150 g zongedroogde tomaatjes op olie 6 takjes basilicum 250 g kipgehakt 1.5 el gehaktkruiden met paneermeel 2 el balsamicoazijn 1 zakje Knorr kant-en-klare Hollandaisesaus 1. Steek -als je de asperges gaat barbecue... bekijk recept »

"Luigi's"Provencaalse Spare-ribs.

-2.5 kilo ribbetjes of dikke schelhars. Voor de marinade -2 kopjes olie naar keus. -1/2 eetl.zout. -1/2 eetl.grof gemalen peper uit de molen,liefst meer kleuren. -3 tenen uitgeperste knoflooktenen. -sap van een citroen. -2 eetl.azijn. -4 eetl.fijngeh... bekijk recept »

Gebakken Aubergine, Basilicum, Tomaat

2 aubergines zeezout 6 pruimtomaten 2 knoflookteentjes 3 eetl. basilicumblaadjes extra vergine olijfolie 250 ml zonnebloemolie 3 eetl rodewijnazijn peper Hulpmiddelen Grote koekepan Serveerschaal Hulpmiddelen - Grote koekepan Serveerschaal V... bekijk recept »

Siroop voor over de Tropische fruitsalade

75 gr suiker 1 paar verse plakjes gember geschild 1 sereh ( citroengras)in 3 stukken en door de helft gesneden 1,25 dl water in een pan 1 limoen sap 3 passievruchten 1. We krijgen nog een paar mooiweer dagen kado deze maand. En natuurlijk hangen we ... bekijk recept »

Een varkenshaas vol verrassingen ( Kerstidee)

2 varkenshaasjes 200 gr ongekruid varkensgehakt pezo 1 el gedroogde oregano 1 vleugje tijm 2 teen knoflook fijngehakt 6 zongedroogde tomaatjes op olie fijn gehakt 8 zwarte olijven fijngehakt 10 bolletjes mozzarella klein gesneden 1 el balsamico... bekijk recept »

Varkenshaasje vol verrassingen ( Kerstidee) Mon

2 st varkenshaasjes 200 gr ongekruid varkensgehakt 1 el oregano pezo 1 vleugje tijm 2 teentjes fijngehakt knoflook 6 st zongedroogde tomaatjes op olie fijngehakt 8 st zwarte olijven fijngehakt 10 bolletjes mozzarella klein gesneden 1 el balsami... bekijk recept »

Knoflookcrème

10 teen knoflook 25 gr boter 0,75 dl droge witte wijn 1/2 el crème fraîche gemalen peper en zout 1 snufje suiker1. Soms eet je iets meer knoflook dan anders en dan heb je de volgende dag een smaak in je mond alsof je de straat hebt schoongelikt. D... bekijk recept »

Marineren, hoelang ? waarom ?

Marinade; Marinades bestaan hoofdzakelijk uit wijn, waaraan aromatische elementen worden toegevoegd en waarin men het wild laat macereren met het doel de vleesvezels mals te maken als het wild wat oud is en ook om het te parfumeren. Ze kunnen bereid ... bekijk recept »


Pagina 73 van 73