zeeduivel recepten

Recepten met zeeduivel

Hoofdgerecht

visblokjes kerrie

700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 1 knoflookteen 4 eetlepels witte vermout 1 stukje verse gember 0,5 …

bron: Delhaize
15 min
4 personen
Voorgerecht

kokosduivel tropische salsa passiesaus

4 moten zeeduivel à 50 g per stuk olie 200 g kokosrasp

bron: 24Kitchen
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

visblokjes vijfkruidenpoeder

3,5 sjalotte 1 stukje verse gember 4 eetlepels sojasaus 3 eetlepels witte vermout 1 snuifje Chinese 5-kruidenmengeling 1 eetlepel griessuiker …

bron: Delhaize
10 min
4 personen
Voorgerecht

vis salade op zn andaloesisch

600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 2 groene paprika's 3 heel stevige tomaten 6 eetlepels olijfolie 1 …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeeduivel sinaasappelsaus

1 eetlepel bloem 80 g zachte boter 2 eetlepels gehakte dille guérande-zout 1 teentje knoflook 1 kruidentuiltje 2 eetlepels olijfolie 1 …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeeduivel honing bieslook

1 eetlepel citroensap een noot boter 4 eetlepels fijngesneden bieslook 1 grote eetlepel vloeibare honing 1 grote koffielepel Dijonmosterd 1 …

bron: Delhaize
min
4 personen
Voorgerecht

christers zeeduivel ‘garlic provencale citroenboter

100 g boter 1 citroen 4 lente-uitjes 4 lookteentjes ‘Garlic Provençale’ (Medline) marinade van de ‘Garlic Provençale’ (Medline) platte …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

vatapia bahia

1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) fijngesneden bladpeterselie of koriander 400 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, …

bron: Delhaize
min
4 personen
Hoofdgerecht

gefrituurde vis pittige saus

bloem 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 3 eetlepels fish sauce frituurolie 1 afgestreken koffielepel …

bron: Delhaize
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeeduivel op provencaalse wijze

2 courgettes 4 eetlepels extra fijne olijfolie 4 teentjes knoflook olijfolie voor de schotel 1 onbespoten citroen 4 plukje dille 4 …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeeduivel oestermousse tomaten tartaar algen

30 cl droge witte wijn 4 blaadjes gelatine (2 g per blaadje) het sap van één limoen 12 holle oesters 18 kerstomaten 3,5 eetlepel olijfolie 1 …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeeduivel peper

5 cl alcoholazijn 2 eetlepels arachide-olie 50 g boter 20 cl droge witte wijn 1 takje laurierblad 5 takjes peterselie 1 eetlepel roze en …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeeduivel andalouse saffraan

1 dosis saffraandraadjes 1 bosje gehakte verse koriander 50 g gepelde amandelen, verbrijzeld 4 kleine zeeduivelstaarten 0,5 koffielepel …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeeduivel mossel champignons selder polderpuree

150 g boter 1 citroen 1 dl dragonazijn 2 filet zeeduivel (100 g per stuk) 20 g gehakte peterselie 20 g geklaarde boter 0,5 groene selder met …

bron: Delhaize
20 min
2 personen
Hoofdgerecht

curry vis groenten

3 eetlepels arachideolie 2 aubergines 1 afgestreken eetlepel blonde kandijsuiker 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, …

bron: Delhaize
min
4 personen
Hoofdgerecht

fideua valenciana

1 afgestreken koffielepel paprikapoeder 1 citroen 400 g Delhaize linguine 8 diepgevroren grote tijgergarnalen (500 g) fijngesneden …

bron: Delhaize
min
4 personen
Hoofdgerecht

fishburgers remouladesaus

1 bord bloem 1 bord paneermeel 4 broodjes naar keuze (pistolets, ciabattina, enz) 1 citroen 1 dik ei 1 eetlepel fijngehakte peterselie 400 g …

bron: Delhaize
min
4 personen
Hoofdgerecht

oven gebakken vis op marokkaanse wijze

bladpeterselie of verse koriander 1 l bouillon (water 2 blokjes) 3 dikke uien een snuifje kaneelpoeder 600 g filets van vis met vast vlees …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Soep

wintervissoep

25 g boter 12 cl droge witte wijn 400 g koolvis 1 kruidentuiltje 4 takjes peterselie 4 preiwitten 2 sjalotten 4 tongfilets 200 g verse …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

kabeljauw aardpeerpuree veldsla parmezaan

600 g aardperen 1 eetlepel boter 4 kabeljauwfilets (± 175 g per portie) 1 eetlepel olijfolie peper en zout 1 koffielepel rodewijnazijn 1 dl …

bron: Delhaize
min
4 personen