zeebaars recepten

Recepten met zeebaars

Voorgerecht

tartaar zeebaars

1 bosje dragon enkele sprietjes bieslook, schoongemaakt 1 bosje koriander 1 bosje lente-uitjes, schoongemaakt 1 theelepel olijfolie peper en …

bron: Delhaize
20 min
4 personen
Voorgerecht

tartaar zeebaars hazelnoten rucola

300 g zeebaarsfilet 2 lente-uitjes 0,5 citroen (het sap) 1 handvol geroosterde hazelnoten 1 eetlepel hazelnootolie 1 eetlepel balsamicoazijn …

bron: Delhaize
15 min
2 personen
Hoofdgerecht

zeebaarsfilet oven citroentijm

1 schoongemaakte zeebaars 2 onbespoten citroenen 2 bosjes jonge uien 6 krielaardappelen 4 tomaten (bij voorkeur Roma-tomaten) 2 laurierbladen …

bron: Delhaize
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

gebakken zeebaars zoete rode peper

2 rode pepers 250 ml appelsap 4 zeebaarsfilets versgemalen citroenpeper 2 eetlepels olijfolie 1 zakje verse bieslook ((25 g), …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen

zeebaars mango zoete aardappelstamppot

1 l water 6  grote zoete aardappels 150 g rucola

bron: 24Kitchen
45 min
4 personen
Hoofdgerecht

gegrilde zeebaars limoen

2 courgettes 5 el olijfolie 4 limoenen 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 50 g boter 1 zakje bosui ((3 stuks), in …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeebaars tuinkruiden gekonfijte tomaten

125 g ontpitte groene olijven enkele takjes verse tijm 2 kg tomaten 4 zeebaarzen 1 citroen 2 teentjes look 2 dl olijfolie peper en grof zeezout

bron: Delhaize
10 min
4 personen
Hoofdgerecht

ceviche zeebaars

4 zeebaarsfilets 2 lente-uitjes 1 limoen 50 g frambozen enkele takjes basilicum 4 eetlepels olijfolie peper en zout

bron: Delhaize
15 min
4 personen
Voorgerecht

pescado almendrado uit mexico zeebaars amandelsaus tarte tatin zoete aardappel

4  vellen bladerdeeg uit de vriezer 2  zoete aardappels 4 el suiker 1 el roomboter 1  ei

bron: 24Kitchen
45 min
4 personen
Voorgerecht

salade sashimi zeebaars radijs

1 bosje basilicumblaadje 4 eetlepels druivenpitolie krulsla 0,25 mierikswortel peper en zout 2 bosjes radijzen 0.25 ramenas 1 handvol …

bron: Delhaize
20 min
4 personen

zeebaars gekonfijte provencaalse groenten artisjok

Zeebaars :1 x Zijde zeebaars filet met vel 180 gr olijfolie/peper/zout/peterselie Geconfijte provenqaalse groenten: 9 plakjes courgette 9 plakjes …

bron: Smulweb.nl
20-30 min
1 personen
Voorgerecht

tartaar zeebaars pompernikkel

400 g zeebaars 1 zwarte radijs of rammenas 2 sneetjes pompernikkel 2 el fijngesneden platte peterselie 1 lange sjalot fijngesnipperd 1,5 dl …

bron: Solo Open Kitchen
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeebaars auberginekaviaar salsa tomaat

4 aubergines scheutje olijfolie 2 teentjes knoflook 1 takje tijm 1 laurierblad 4 tomaten 1 sjalotje 5 takjes basilicum 400 gr …

bron: Solo Open Kitchen
40 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeebaars tomaten olijven

800 g zeebaarsfilet 800 g vastkokende aardappelen 4 tomaten (gehalveerd) 100 g zwarte olijven (zonder pit) 1 el verse basilicum (gehakt) 200 ml …

bron: Libelle Lekker
40 min
4 personen
Voorgerecht

tartaar zeebaars waterkerscoulis

300 g zeebaarsfilets (supervers) 1 bosje waterkers 100 g jonge spinazie 8 el citroenolie 50 g tapioca 1 bosje lente-ui 0.5 granny smith 1 limoen …

bron: Libelle Lekker
50 min
4 personen
Hoofdgerecht

gebakken zeebaars asperges aardappelcreme

500 g zeebaarsfilet (met vel) 750 g aardappelen 1 bundel asperges 500 ml karnemelk 200 g zure room scheut chardonnay-azijn 2 sneden wit brood (het …

bron: Libelle Lekker
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeebaars waterkers

8 zeebaarsfilets (kleine) 600 g krieltjes 100 g waterkers olie boter zout

bron: Libelle Lekker
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

zeebaars op zijn tha239;s wokgroentjes

2 gekneusde citroengrasstengels 6 eetlepels olijfolie 2 teentjes look 2 eetlepels verse geraspte gember 3 rode spaanse pepertjes 2 …

bron: Solo Open Kitchen
100 min
2 personen
Voorgerecht

zeebaars risotto chorizosaus

4 zeebaarsfilets 300 g zeekraal 100 g chorizo 200 g risottorijst 300 g fijne bonen 3 sjalotten 125 g parmezaan 1 dl witte wijn 5 g olijfolie 8 dl …

bron: Libelle Lekker
50 min
4 personen
Voorgerecht

tartaar zeebaars venkelsalde

600 g zeebaarsfilet 1 venkelknol 1 rode ui 1 limoen 1 citroen (onbehandeld) 1 el citroentijm (gehakt) 1 el bieslook (gehakt) 1 el bladpeterselie …

bron: Libelle Lekker
60 min
6 personen