witte-peper recepten

Recepten met witte-peper

Voorgerecht

risotto tuinerwten uit veneto

40 g boter 1 el olijfolie 90 g pancetta ((afdeling vleeswaren), in stukjes) 1 kleine ui (gesnipperd) 200 g …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

kinderkaasfondue ananas

½ el kruidenbouillonpoeder 1½ dl ananassap (pak a 1 liter) 1 el limoensap 3 zakjes geraspte jong belegen kaas (a 150 …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Bijgerecht

klassieke vulling voor kip

1 grote ui (in kwarten) 350 g schouderkarbonade (schoongemaakt en in blokjes) 20 g brood (oud) takjes salie (alleen …

bron: Albert Heijn
35 min
8 personen
Snack

radijzen kaaswrongeldip

250 g kaaswrongel 2 bosjes radijzen 2 snuifjes selderiezout 1 witlofstronk of kleine stronk uit volle grond (goed gesloten) witte peper van de …

bron: Delhaize
20 min
4 personen
Snack

pizzahapjes

250 g mozzarella (bol) 75 g hamblokjes 4 el doperwten (blik of diepvries) 1 mespunt witte peper 1 mespunt nootmuskaat 15 …

bron: Albert Heijn
30 min
24 personen

romige kippetjesragout champignons

1 kleine ui ¼ winterpeen (in plakken) 1 theelepel peperkorrels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 400 g maïskipfilet 1 …

bron: Albert Heijn
45 min
8 personen
Bijgerecht

romige mayonaise

2 eierdooiers 1 el fijne mosterd 1 snufje zout 225 ml zonnebloemolie 2 el citroensap 1 snufje (witte) peper 1 garde

bron: Jumbo
15 min
4 personen
Voorgerecht

romige bloemkoolsoep gorgonzola

750 ml groentebouillon (van tablet) 25 g boter ½ bloemkool (of 1 zak panklare bloemkoolroosjes (350 g)) 1 beker …

bron: Albert Heijn
35 min
4 personen
Lunch

goudeerlijk broodje kipkerrie

150 à 200 g gerookte kipfilet verpakt, koeling slagerij, reepjes 3 el mayonaise 1 el zure room 1 tl kerriepoeder 1/2 tl cayennepeper 1 …

bron: Jumbo
- 10 min
4 personen
Hoofdgerecht

blanquette veaux kalfsvlees romige saus

1 winterpeen 1 ui 3 kruidnagels 2 takjes tijm 2 blaadjes laurier 1 kg kalfslapjes 50 g boter 50 g bloem 1 el crème …

bron: Albert Heijn
30 min
6 personen
Bijgerecht

basilicumsaus

1 zakje verse basilicum (15 g) 200 ml slagroom 1 tl honing 150 g zachte geitenkaas, verbrokkeld 1 tl maizena

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

fondue drie kazen

300 g blauwaderkaas ½ zakje verse Italiaanse kruidenmix 4 dl witte wijn 1 potje roomkaas knoflook 1 zakje geraspte jong belegen …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Voorgerecht

tuinerwtentimbaaltje balsamicosiroop

1 theelepel kruidenbouillonpoeder 225 g tuinerwten (diepvries, pak a 450 g) 3 blaadjes gelatine 1 zakje verse munt (15 g) …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Snack

ciabatta tosti romige rivierkreeftjes

1 ciabatta afbakbrood ½ zakje verse bieslook 100 g verse roomkaas (bakje à 150 g) zout verse witte peper 1 bakje …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

korianderpasta mosselen

1 bak mosselen (à 2 kg) 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 3 bosuitjes 1 dl droge witte wijn 350 g spaghetti zout 15 g …

bron: Albert Heijn
40 min
4 personen
Lunch

mimosa eieren

2 eieren (hardgekookt en afgekoeld) (versgemalen) witte peper 1 el bieslook (fijngesneden) 1 el peterselie (fijngesneden) …

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Hoofdgerecht

geitenkaasfondue honing tijm

400 g Hollandse geitenkaas 100 g zachte geitenkaas (bijv. bettine blanc) 300 ml droge witte wijn 1 el honing ½ tl tijm …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

sneeuwwitte pasta

300 g tagliatelle 350 g bloemkool 125 ml slagroom 100 g Parmigiano Reggiano flakes (bakje) ½ tl nootmuskaat

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

visbouillonfondue venkel

½ venkel 2 sjalotten (grofgehakt) 2 eetlepels olijfolie 300 ml droge witte wijn 2 potten visfond (a 380 ml) 2 takjes …

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Bijgerecht

witte wijnsaus

250 ml slagroom 250 ml droge witte wijn 50 g roomboter (ijskoud) witte peper (versgemalen)

bron: Albert Heijn
35 min
4 personen