750 g vastkokende aardappelen 1 ui 250 g winterpeen 2 el olijfolie 400 g rundergehakt 400 g tomatenblokjes (blik) 2 preien …
300 g knolselderij 250 g winterpeen 1 ui 3 stengels bleekselderij 2 el olijfolie 20 g Italiaanse kruiden (bakje 20 g) 50 g …
1 kg krabbetje 3 el olijfolie 300 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 1 ui 3 tenen knoflook 380 ml vleesfond 400 g …
1 pot bruine bonen (660 g) 1 winterpeen (250 g) 1 kg aardappels (vastkokend) 4 uien (in ringen) 200 g gerookt …
2 aardappelen (geschild) 1 sinaasappel (schoongeboend) 250 g kabeljauwfilet 2 takjes tijm 1 teentje …
3 sjalotten 450 g winterpeen 4 el olijfolie 1 citroen 1 cm verse gember 1.1 liter kraanwater 3 tuinkruidenbouillontabletten 8 …
300 g winterpeen 500 g broccoliroosjes 3 el zoete chilisaus ½ el sesamolie 2 el gembersiroop 1 el rijstazijn
1 ui, gesnipperd 1 theel gemalen komijn 500 gr sperziebonen 1 eetll olijfolie 1/2 winterpeen Blik tomatenblokjes a 400 gram 400 gr pangasius …
300 g schelpjespasta 2 el olijfolie 2 uien 500 g winterpeen 400 g koolvisfilets 2 blikken tomatenblokjes 1 bakje fruits de mer …
100 g Parmezaanse kaas (stukje) 20 g Italiaanse kruidenmix 500 g rundergehakt 1 ei 4 stengels bleekselderij 300 g winterpeen …
100 g rijstnoedels 2 kg mosselen 3 cm gember 1 stengel citroengras zonnebloemolie 1 kippenbouillonblokje 250 ml kokosmelk 1 el vissaus 1 …
1 teen knoflook 400 g kikkererwten (blik) 3 aubergines 500 g winterpeen 4 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 el …
1 kg iets kruimige aardappelen 75 g boter 1 kg rundergehakt 3 uien 3 winterpeen 1 prei 1 laurierblaadje 20 g platte …
4 grote aardappels zonnebloemolie 0.5 prei 0.5 winterpeen 2 uien 75 g rucola 3 takjes tijm 3 takjes rozemarijn 75 ml witte wijn 200 g …
500 g winterpeen (zak 1 kg) 1 zak aardappels (geschilde kook vast (450 g)) 1 el olie (plantaardig) 1 zak gesneden …
2 tenen knoflook 1 ui 250 g winterpeen 800 g limabonen (blik à 400 g) 6 Catalaanse braadworsten 2 el olijfolie 4 tl …
1 (scharrel)kip 1 ui 1 winterpeen ((250 g), in dikke plakken) 3 laurierblaadjes 1 el peperkorrels 1 struik bleekselderij 2 …
2 bananen 150 g winterpeen 100 g ongezouten pecannoten 2 eieren 150 g kokospalmsuiker 150 g volkorenmeel 2 tl bakpoeder 1 el …
600 g kruimige aardappels 500 g pastinaak 1 winterpeen 30 ml witte wijnazijn 1 el gladde mosterd
750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie …