450 g Bio varkensgehakt 350 g Bio rundergehakt 1 afgestreken eetlepel ras-el-hanout (afdeling wereldkeuken) 400 g Bio soepgroenten 2 eetlepels …
1 heel konijn (uit alternatieve kweek) 300 g ongekruid kalfsgehakt 300 g ongekruid varkensgehakt 25 plakjes ontbijtspek 1 sjalot 1 teentje …
500 g filet van wilde eend 100 g gedroogde veenbessen 3 eetlepels cognac 15 cl rode wijn 100 g kleine, gerookte spekreepjes 4 sjalotten 1 …
2 eetlepels fish sauce 3 eetlepels gehakte verse koriander 1 kropsla 0,5 bosje lente-ui 2 eetlepels limoensap 1 rode chilipeper 1 eetlepel …
een klein spekzwoerd 1 ei 5 grote gelatineblaadjes (15 g) 4 jeneverbessen 1 kruidentuiltje 125 g ontpitte pruimen peper en zout 200 g …
600 g aardappelen boter 400 g Chinese kolen 3 eieren gemalen muskaatnoot komijnpoeder 2 blaadjes bladerdeeg van 30 cm Ø 200 g …
1 bosje bieslook 2 pakjes bladerdeeg 2 eieren 4 hardgekookte eieren 300 g kalfsmedaillons 1 teentje knoflook 1 koffielepel korianderpoeder …
10 stengels bieslook 20 g boter, op kamertemperatuur 1 ei 1 hoevekip (1,5 kg) 200 g kalfs-varkensgehakt 1 kleine bussel waterkers 1 …
1 pak brede rijstnoedels (rice noodles) 1 rode paprika 400 g wokmix "groenten en soja" 450 g varkensgehakt 3 eetlepels arachideolie …
2 el olie 1 el knoflook 250 g varkensgehakt 100 g wortel 100 g bleekselderij 4 el vissaus 1 tl maggi 3 el oestersaus 2 el suiker …
4 tenen knoflook (2 in dunne plakjes, 2 geperst) olijfolie 2 blikjes (Ã 400 g) (kers)tomaten 500 g rundergehakt 500 g varkensgehakt 2 …
400 g kalfs- of varkensgehakt 1 ei 4 groene selderstengels 1 teentje look 400 g tomatenvlees op provençaalse wijze 1 zakje aardappelpuree …
bloem voor het werkoppervlak 13 cl kokend water 1 eetlepel gegrilde sesamolie 1 koffielepel gegrilde sesamolie (voor de saus) 230 g …
300 g zoete aardappelen 3 eetlepels arachideolie 1 dikke ui 25 cl kokosmelk 1 blokje kippenbouillon 2 teentjes knoflook 800 g Moambe classic …
1 ei Omega 3 1 grote ui 100 g kalfs- of varkensgehakt 1 snuifje laurierpoeder peper, zout 100 g rijst 400 g rundergehakt 1 witte kool, …
10 cl armagnac een klein spekzwoerd 1 ei 800 g everzwijnstoofvlees 60 g gedopte pistachenoten 5 grote gelatineblaadjes (15 g) 6 …
500 g Bio varkensgehakt 2 eetlepels fish sauce 1 ei 1 afgestreken koffielepel gemalen pili-pili 3 eetlepels lichte sojasaus 2 eetlepels verse …
400 g rund-/varkensgehakt 6 sneetjes ham 2 sjalotten 1 teentje knoflook 1 laurierblad enkele takjes tijm 1 koffielepel spaghettikruiden …
1 ei 1 ui 1 eetlepel fijngehakte peterselie 2 vetarme kippenbouillonblokjes 1 l water 50 g geraspte parmezaan nootmuskaat 20 g paneermeel …
800 g kalfs-/varkensgehakt 1 sjalot 1 ei 2 eetlepels paneermeel 1 g grote ui 1 teentje knoflook 6 tomaten 2 eetlepels olijfolie 1 …