100 g boter truffelschilfers 3 cl droge vermout 1 gehakte sjalot 10 cl gevogeltebouillon 12 groene asperges peper 800 g tarbotfilets zout
500 g tarbotfilet 3 kleine courgettes 1 citroen 3 soeplepels olijfolie 2 soeplepels olijfolie met citroen 1 handvol basilicumblaadjes …
4 kleine tarbot 2 dl. visbouillon 150 gr. koude boter in klontjes 1 takje tijm Zout
4 tarbotfilets boter peper zout 2 sjalotten (voor de saus) citroensap (voor de saus, sap van 1 citroen) 2 el gehakt peterselie (voor de saus) 150 …
4 stukken tarbot (150 g per stuk ) 100 g grijze garnaal (gepeld) 1 sjalot 1 prei 2 wortelen 200 g champignons citroensap 2 eieren 2 eidooiers 200 …
4 tarbotfilets 2 courgettes 2 rode paprika's 1 gele paprika 1 citroen olijfolie peper zout zwarte peperkorrels (gebroken)
4 moten tarbot (met vel, van elk 200 g) 1 aardappel 500 g wortelen (voor de wortelpuree) 1 dl melk 2 dl room citroensap 1 kl boter boter olijfolie …
4 tarbotfilets 0.5 blikje ansjovis 130 g boter 2 citroenen 200 ml visfond peper zout
4 tarbotfilets (van 150 g) 2 limoenen 1 dl kokosmelk 2 el olie 3 dl visbouillon 4 blaadjes basilicum (Thaise) 2 stengels selder 2 stengels …
2 tarbotfilets van elk 180 g 500 g spinazie 2 tomaten 2 sjalotten 1 citroen 1 bundel basilicum 1 plak bladerdeeg met boter 2 glazen …
4 st jonge tarbot van ongeveer 140 gr stuk 4 eetl aardappelmousseline 24 st kleine gestoomde worteltjes 150 gr grijze garnalen 2 eetl gehakte …
600 gram tarbot 300 gram garnalen 1 ui 1 prei 1 venkel 1 1/2 wortel 2 tomaten 1/2 bakje champignons 200 gram boter 2 sjalotjes 4 …
4 tarbotfilets (elk 150 à 200 g) 1 stengel citroengras 1 kl citroentijm rucola 250 g wilde rijst olijfolie peper zout 2 onbehandelde citroenen …
4 stukken tarbotfilet (van 150 g) 1 gele paprika 1 rode paprika 1 aubergine 200 g rucola 1 kl rozemarijn (gehakt) zonnebloemolie 2 el citroensap 4 …
600 g tarbotfilet 300 g zalmfilet (in grove stukken) 2 eiwitten 0.5 dl room 1 el verse bieslook (fijngehakt) 12 groene asperges 50 g peulen 250 g …
1 kg tarbot (moten) 5 dl visfond 5 dl halfvolle melk 0.5 citroen (geschild, in schijfjes) 3 eidooiers 200 g bakboter 0.5 g roomboter 1 dl room 0.2 …
0.5 kg mosselen 400 g tarbotfilet 1 ui (grofgehakt) 12 stengels groene selder (in stukken) 0.5 dl droge, witte wijn 2 dl room 25 g bakboter peper …
1 sjalot boter of olijfolie 150 g risottorijst 1 groot glas champagne (of witte wijn) bouillon 1/2 bosje kervel 1/2 bosje waterkers …
150 g tarbotfilet 150 g zalmfilet 20 gambastaartjes gemengde salade 1/2bosje koriander zeesla **marinade 2 el gembernat 1/4 dl gingerale …