snoekbaars recepten

Recepten met snoekbaars

Hoofdgerecht

pie vis

200 g snoekbaars of wijtingfilet 200 g schelvisfilet 180 g inktvis in zijn geheel 500 g venusschelpen 1 prei 1 venkel 1/2 bakje …

bron: Delhaize
30 min
4 personen

risotto groene asperges snoekbaars

400 gr risotto 1 el saffraan 1 dl witte wijn 1 st sjalot of ui (gesnipperd) 1 tn knoflook (geperst) 8 dl groentebouillon 200 gr Parmezaanse …

bron: Smulweb.nl
30-60 min
4 personen

gegrilde snoekbaars opperdoezen garnalen

600 gr. Opperdoezen (aard). 4 snoekbaars filets, 125 gr. 20 grote garnalen (rauw) 1 dl. slagroom balsamico azijn olijfolie zout &

bron: Jerryke's Cuisine
0 min
- personen

gepocheerde snoekbaars courgette

Voor de court-bouillon: 2 liter water 1 pond graten van witvis sap van 2 citroenen of 2 eetlepels witte azijn 1 dl droge witte wijn halve ui …

bron: Visrecepten
20 - 30 min
4 personen
Bijgerecht

gegrilleerde snoekbaars

1 kilo schoongemaakte in vier gelijke stukke verdeelde gefileerde snoekbaars enkelel takjes venkel 3 eetlepels olie peper zout mespunt …

bron: Smulweb.nl
10-20 min
4 personen

snoekbaars ovenschotel

1 prei 2 eetl. boter 3 bosuitjes met groen 100 gr. champignons 1 kg. gefileerde snoekbaars dille 2 dl. droge witte wijn 1 bekertje creme …

bron: Smulweb.nl
30-60 min
4 personen

snoekbaars peterselie gamba tonijn truffels

120 gr snoekbaars 20 gr verse tonijn 1 gamba peterselie casino brood truffelpasta peper zout witte wijn/ curry saus lam

bron: Smulweb.nl
10-20 min
1 personen
Hoofdgerecht

snoekbaars zalmsaus

4 grote 0f 8 kleinere filets van verse snoekbaars samen ca. 750 gram 200 gram verse gefileerde Noorse zalm 3 dl droge witte wijn zoals Pinot …

bron: Smulweb.nl
30-60 min
4 personen
Voorgerecht

snoekbaars venkel peer

4 snoekbaarsfilets (van 150 g elk) 1 peer (rijp) 250 g wortelen 250 g venkel 1 sjalot 3 el citroensap 50 g room (min. 30% VG) 200 ml …

bron: Libelle Lekker
40 min
4 personen
Hoofdgerecht

snoekbaars koolrolletje

4 snoekbaarsfilets (200 g elk, met vel) 200 g cantharellen 200 g eekhoorntjesbrood 2 el olie 2 el sojasaus 4 blaadjes savooikool (mooie) 100 g …

bron: Libelle Lekker
45 min
4 personen
Hoofdgerecht

champagnerisotto gebakken snoekbaars

300 g risottorijst 600 g snoekbaarsfilet (met vel) 400 g scampi's 2 sjalotten 60 g boter 2 dl champagne (of droge schuimwijn) 8 dl kippenfond 2 el …

bron: Libelle Lekker
50 min
4 personen
Hoofdgerecht

snoekbaars pompoenpuree

400 gr snoekbaarsfilet (met vel) 200 gr pompoen 200 gr aardappels 4 el solo, bakken en braden 2 takjes salie 50 ml room peper&zout (pezo)

bron: Solo Open Kitchen
40 min
4 personen
Hoofdgerecht

snoekbaars witloofstoemp geuzesaus

4 snoekbaarsfilet met vel van elk 150 g 4 stronken witloof 8 bloemige aardappelen 3 dl geuze 2 dl visbouillon 2 dl room 1 fijngesneden …

bron: Solo Open Kitchen
75 min
4 personen
Hoofdgerecht

op vel gebakken snoekbaars maaslandse kruiden

600 gr snoekbaarsfilet met vel 1/2 bloemkool 1 bot waterkers 400 gr aardappelen room peper&zout nootmuskaat Maaslands kruidenzout …

bron: Solo Open Kitchen
40 min
4 personen
Hoofdgerecht

snoekbaars papillot

6 snoekbaarsfilets 0.25 witte kool 2 wortelen 1 ui (grote) 350 g cantharellen 6 plakjes rauwe ham 2 el olijfolie 1 el notenolie peper zout

bron: Libelle Lekker
60 min
6 personen
Hoofdgerecht

snoekbaars aardappel olijvenkorst

600 g savooikool 500 g bloemig kokende aardappelen 3 el zwarte olijven (ontpit) 1 ei 2 el peterselie (gehakt wat extra) 100 g amandelschilfers 1 …

bron: Libelle Lekker
45 min
4 personen
Hoofdgerecht

snoekbaars ganzenlever lardo

4 snoekbaarsfilets (met velkant) 4 plakjes ganzenlever 4 sneetjes doorregen spek (Lardo di colonnata) 400 g knolselder 400 g pompoen kippenbouillon

bron: Libelle Lekker
20 min
4 personen

hongaarse snoekbaars

-1 ui (in blokjes gesneden) 50 g boter 1 el paprikapoeder (edelzoet) 1 el paprikapoeder (scherp) 200 g champignons 4 snoekbaarsfilets (elk 200 g) …

bron: Smulweb.nl
20-30 min
4 personen
Hoofdgerecht

zuurkool snoekbaars

1 kg zuurkool uit het vat afgespoeld en uitgeknepen 5,5 dl kippenbouillon bij voorkeur zelf gemaakt 5,5 dl droge witte wijn 2 blaadjes laurier …

bron: Smulweb.nl
30-60 min
4 personen

bladerdeeg snoekbaars tomaat

4 ronde plakken bladerdeeg (doorsnee 10 cm) 100 gram spinazie 150 gram snoekbaarsfilet 0,5 liter visfumet 4 middelgrote trostomaten (niet te …

bron: Smulweb.nl
30-60 min
5 personen