2 varkenshaasjes van 350 g 250 g bruine champignons 15 cl droge witte wijn 10 cl room 2 eetlepels express bindmiddel voor bruine sauzen 1 …
½ bloemkool 2 uien 2 el zonnebloemolie 1 el gedroogde salie 6 eieren 60 ml melk 150 g geraspte Parmezaanse kaas 295 g …
: 200 gr durum meel (te koop bij speciaalzaak of jumbo) 2 eieren Bloem om te bestuiven 1 bakje kastanjechampignons 1 uitje …
9 bosuitjes 2 courgettes 4 vleestomaten 3½ el olijfolie 2 tenen knoflook 2 takjes tijm 3 verse salieblaadjes
1 liter kippenbouillon (van tablet) ½ tl gedroogde salie 3 el citroensap 1 pakje perline (verse gevulde pasta met rauwe …
2 varkenshaas culinair 100 g roomboter 2 el slaolie 3 sjalotten 2 takjes salie 1 el groene pepers 50 ml madeira 150 ml runderfond …
1 eetlepel boter peper zout 4 kalfslapjes van 150 g 8 pakjes mozzarella 4 sneetjes Italiaanse rauwe ham 10 cl Marsala 1 eetlepel olijfolie …
50 g roomboter takjes salie (uit zakje Italiaanse-kruidenmix a 20 g) 500 g gnocchi di patate 150 g panklare snijbonen 2 kalfsoesters
1 grote kalkoenfilet (ca. 200 g) 6 el olijfolie versgemalen zwarte peper 2 kleine kleine appels ((bijv. elstar), schoongeboend) …
3 eetlepels olijfolie 300 g koolraap (in reepjes) 1 theelepel gedroogde salie 100 ml kippenbouillon (van tablet) 4 …
1 pompoen Zeezout Gedroogde salie Frituurolie
1 heel konijn (uit alternatieve kweek) 300 g ongekruid kalfsgehakt 300 g ongekruid varkensgehakt 25 plakjes ontbijtspek 1 sjalot 1 teentje …
2 el olijfolie 1 tl balsamicoazijn 8 blaadjes salie (fijngehakt) 2 hazenrugfilets (ca. 250 g) 4 plakjes coppa di Parma 1 …
1 broccoli 1 varkensschnitzel 4 plakjes ontbijtspek 2 eetlepels boter 4 eetlepels rode wijn 1 pakje sugo …
500 g vastkokende aardappels 65 g pompoenpitten 3 takjes salie 1 klontje boter zonnebloemolie 6 stronkjes witlof …
1 grote ui (in kwarten) 350 g schouderkarbonade (schoongemaakt en in blokjes) 20 g brood (oud) takjes salie (alleen …
300 g bladspinazie ((diepvries) ontdooid) 100 g ricotta ((bakje 250 g) losgeroerd) 100 g mortadella …
6 sjalotten (gepeld) 500 g krieltjes (in de schil) 25 g boter mespunt foelie (gemalen) 3 eetlepels droge witte wijn …
3 of 4 knoflookteentjes een mespunt gemalen kruidnagel een noot boter 2 eetlepels express bindmiddel voor witte sauzen 1 groot blik (410 g) 1 …
4 takjes salie (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix 20 g) 3 kalfsschnitzels versgemalen zwarte peper 6 plakken Parmaham 3 el …