runderlappen recepten

Recepten met runderlappen

Bijgerecht

ovengroenten winter

1 kleine knolselderij 500 g winterwortels 6 sjalotten (gepeld) 4 el olijfolie 1½ tl zeezout (grof)

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Hoofdgerecht

hollands draadjesvlees

1 kg rib-runderlappen (op kamertemperatuur) 100 g boter 6 uien (in ringen) 50 g bloem 2 rundvleesbouillontabletten 800 ml …

bron: Albert Heijn
15 min
6 personen
Hoofdgerecht

runderlapjes madeira

500 g runderlappen 2 uien 1 rode paprika 3 eetlepels boter of margarine zout en (versgemalen) peper 1 blik gepelde …

bron: Albert Heijn
2uur
4 personen
Snack

rundvleespasteitjes

100 g spekreepjes 500 g rib-runderlappen (op kamertemperatuur) 2 el bloem 2 rode paprika's 2 tenen knoflook 1 rode peper 2 …

bron: Albert Heijn
40 min
24 personen
Hoofdgerecht

vlaamse runderstoof

800 g rib-runderlappen (in grote stukken) 4 stengels dunne prei 25 g boter 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 300 g …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen

vlaamse runderstoof

500gr rib-runderlappen 2 dikke sneden brood 6 sjalotten 1 flesje lichtbruin Vlaams bier (geen trappist; dat is te bitter) 70 g boter 1 …

bron: Leuke Recepten
min
- personen
Bijgerecht

rendangpasteitjes

1 schaal rib-runderlappen (500 g) 1 el zonnebloemolie 2 uien (gesnipperd) 1 bakje boemboe rendang vlees (100 g) 1 pakje …

bron: Albert Heijn
2uur
4 personen
Hoofdgerecht

stoof bastognekoeken sandra dietvorst

500 g runderlappen (in blokjes gesneden) 2 eetlepels bloem 50 g boter 2 grote uien (in ringen) 4 tenen …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

boeuf bourguignon stoofschotel wijn rundvlees

700 g magere runderlappen (of sukadelapjes) 1 ui 1 winterpeen 175 g champignons 2 el olie 30 g roomboter 125 g magere …

bron: Albert Heijn
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

indonesisch draadjesvlees

1 rode peper 2 uien 5 cm gember (zakje 150 g) 1 limoen (schoongeboend) 4 tenen knoflook 1 el koriander 1 el gemalen …

bron: Albert Heijn
5u20 min
4 personen
Hoofdgerecht

estoufade

600 g doorregen runderlappen 7 sjalotjes 50 g boter of margarine 2 tenen knoflook zout en peper 2 eetlepels bloem 1 dl rode wijn …

bron: Albert Heijn
3u20 min
4 personen
Hoofdgerecht

goulash

2 uien 2 tenen knoflook 3 el olie 500 g rib/runderlappen 1 tl karwijzaad 2 el milde paprikapoeder 1 kippenbouillontablet 500 …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

boeuf la bordelaise

250 g sjalotjes 75 g boter of margarine 700 g doorregen runderlappen zout en peper (versgemalen) 4 dl rode Bordeaux 1 …

bron: Albert Heijn
3u35 min
4 personen
Hoofdgerecht

rode rundvleescurry aubergine

500 g runderlappen 2 sjalotjes 3 cm verse laos (galanga) 1 aubergine 3 eetlepels olie 2 eetlepels rode currypasta (pot a …

bron: Albert Heijn
2u35 min
4 personen
Hoofdgerecht

goulashsoep

2 uien 2 tenen knoflook 3 el olie 500 g rib/runderlappen 1 tl karwijzaad 2 el milde paprikapoeder 1 kippenbouillontablet 900 …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

stoofpot wortel

700 g runderlappen 2 uien 2 tenen knoflook 2 winterpeen 50 g boter 100 g magere spekreepjes 3½ dl rode wijn 4 dl …

bron: Albert Heijn
45 min
4 personen
Hoofdgerecht

boeuf stroganoff

2 uien 4 tenen knoflook 2 rode paprika's 500 g champignons 1.2 kg magere runderlappen 75 g roomboter 2 el paprikapoeder 1 …

bron: Albert Heijn
25 min
8 personen

caribische stoofschotel cacao

2  uien 2 teentjes knoflook 1  chilipeper 50 g rozijnen 2 el cacao 50 g walnoten 1 blik gepelde tomaten …

bron: 24Kitchen
2 uur
4 personen
Hoofdgerecht

thais stoofpotje

1 kg rib-runderlappen 2 tenen knoflook 70 g rode currypasta (zakje) 2 el sesamolie 1 ui 2 el zonnebloemolie 750 ml …

bron: Albert Heijn
30 min
2 personen
Hoofdgerecht

suddervlees frites

1 kg rib-runderlappen 2 el bloem 50 g boter 500 ml kokend water 1 rundvleesbouillontablet 3 kruidnagels 1 laurierblaadje 1 el …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen