1 kleine knolselderij 500 g winterwortels 6 sjalotten (gepeld) 4 el olijfolie 1½ tl zeezout (grof)
1 kg rib-runderlappen (op kamertemperatuur) 100 g boter 6 uien (in ringen) 50 g bloem 2 rundvleesbouillontabletten 800 ml …
500 g runderlappen 2 uien 1 rode paprika 3 eetlepels boter of margarine zout en (versgemalen) peper 1 blik gepelde …
100 g spekreepjes 500 g rib-runderlappen (op kamertemperatuur) 2 el bloem 2 rode paprika's 2 tenen knoflook 1 rode peper 2 …
800 g rib-runderlappen (in grote stukken) 4 stengels dunne prei 25 g boter 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 300 g …
500gr rib-runderlappen 2 dikke sneden brood 6 sjalotten 1 flesje lichtbruin Vlaams bier (geen trappist; dat is te bitter) 70 g boter 1 …
1 schaal rib-runderlappen (500 g) 1 el zonnebloemolie 2 uien (gesnipperd) 1 bakje boemboe rendang vlees (100 g) 1 pakje …
500 g runderlappen (in blokjes gesneden) 2 eetlepels bloem 50 g boter 2 grote uien (in ringen) 4 tenen …
700 g magere runderlappen (of sukadelapjes) 1 ui 1 winterpeen 175 g champignons 2 el olie 30 g roomboter 125 g magere …
1 rode peper 2 uien 5 cm gember (zakje 150 g) 1 limoen (schoongeboend) 4 tenen knoflook 1 el koriander 1 el gemalen …
600 g doorregen runderlappen 7 sjalotjes 50 g boter of margarine 2 tenen knoflook zout en peper 2 eetlepels bloem 1 dl rode wijn …
2 uien 2 tenen knoflook 3 el olie 500 g rib/runderlappen 1 tl karwijzaad 2 el milde paprikapoeder 1 kippenbouillontablet 500 …
250 g sjalotjes 75 g boter of margarine 700 g doorregen runderlappen zout en peper (versgemalen) 4 dl rode Bordeaux 1 …
500 g runderlappen 2 sjalotjes 3 cm verse laos (galanga) 1 aubergine 3 eetlepels olie 2 eetlepels rode currypasta (pot a …
2 uien 2 tenen knoflook 3 el olie 500 g rib/runderlappen 1 tl karwijzaad 2 el milde paprikapoeder 1 kippenbouillontablet 900 …
700 g runderlappen 2 uien 2 tenen knoflook 2 winterpeen 50 g boter 100 g magere spekreepjes 3½ dl rode wijn 4 dl …
2 uien 4 tenen knoflook 2 rode paprika's 500 g champignons 1.2 kg magere runderlappen 75 g roomboter 2 el paprikapoeder 1 …
2 uien 2 teentjes knoflook 1 chilipeper 50 g rozijnen 2 el cacao 50 g walnoten 1 blik gepelde tomaten …
1 kg rib-runderlappen 2 tenen knoflook 70 g rode currypasta (zakje) 2 el sesamolie 1 ui 2 el zonnebloemolie 750 ml …
1 kg rib-runderlappen 2 el bloem 50 g boter 500 ml kokend water 1 rundvleesbouillontablet 3 kruidnagels 1 laurierblaadje 1 el …