rozemarijn recepten

Recepten met rozemarijn

Voorgerecht

gepofte uiensoep kaastompoesjes cresson

250 g grof zeezout 4  grote uien 3 takjes tijm 2 takjes oregano 1.5 takje rozemarijn 2 teentjes knoflook …

bron: 24Kitchen
2 uur
4 personen
Hoofdgerecht

ovenpasta frisse ricotta

300 g fusilli tricolore 2 blikken gepelde tomaten 4 el olijfolie 1 ui gesnipperd 3 tenen knoflook geperst 2 tl rozemarijn gedroogd 3 sneden …

bron: Jumbo
30 min
4 personen
Bijgerecht

ovenkrieltjes

2 zakken minikrieltjes (voorgekookt (a 450 g)) 5 el olijfolie 6 tenen knoflook takjes verse rozemarijn ((uit bakje Italiaanse …

bron: Albert Heijn
2 min
8 personen
Hoofdgerecht

tilapia rozemarijnmarinade

2 takjes rozemarijn 2 tenen knoflook 1 tl zout 4 el olijfolie 1 el balsamicoazijn 4 tilapiafilets 4 plakken parmaham

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

paddenstoelentaart spek

5 el olijfolie 6 plakjes super croissantdeeg (blik) 2 uien 400 g paddenstoelenmelange (bakje à 200 g) 8 g …

bron: Albert Heijn
25 min
6 personen

knolselderijrisotto

1 l groentebouillon 1  zoete ui 1 teentje knoflook 1 takje rozemarijn 1  knolselderij olijfolie om in te bakken …

bron: 24Kitchen
30 min
4 personen

witlof rozemarijn bacon uit oven

5 stronkjes witlof in lange repen gesneden 3 el diksap appelsmaak 2 el vloeibare margarine grof zeezout en grofgemalen peper 1 takje …

bron: Jumbo
10 min
4 personen

olijfolie provencaalse aromas

50 cl olijfolie 1 takje rozemarijn 1 tijm

bron: Delhaize
min
4 personen
Nagerecht

schapenkaas kersencompote

400 g verse kersen (of uit pot) 2 dl rode wijn (Droë Rooi) 1 takje verse rozemarijn 60 g suiker 4 sneetjes muesli-notenbrood …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

gegrilde vis venkel

1 knol venkel 1 courgette 2 rode uien 600 gr krieltjes 4 stukken mooie stevige vis zoals tilapia of pangasius Paar takjes …

bron: Leuke Recepten
40 min
4 personen
Hoofdgerecht

forel spek pakketje

4 forellen 2 tenen knoflook zout en peper 15 g verse rozemarijn 8 plakken ontbijtspek (75 g) 2 eetlepels kappertjes 5 …

bron: Albert Heijn
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

koolrabitaartje geitenkaas appel

2 koolrabi's 60 g walnoten (bakje 60 g) 250 g geitenkaas (pakje 125 g) ½ tl gedroogde rozemarijn (potje 19 g) 40 g …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen

balsamico champignons rosevalfriet

800 g roseval aardappels 2 takjes rozemarijn olijfolie om in te bakken

bron: 24Kitchen
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

gepofte aardappelstamppot

4 grote aardappels zonnebloemolie 0.5 prei 0.5 winterpeen 2 uien 75 g rucola 3 takjes tijm 3 takjes rozemarijn 75 ml witte wijn 200 g …

bron: 24Kitchen
1 uur
4 personen
Hoofdgerecht

lamskroon esdoornsiroop rozemarijn zoete aardappel

10 cl esdoornsiroop 4 takjes rozemarijn 2 lamskronen 3 soeplepels olijfolie 1 klontje boter 1 trosje cocktailtomaten 1 kg zoete aardappelen …

bron: Delhaize
40 min
4 personen
Bijgerecht

lamsbout rozemarijn

250 g lamsboutplakken à la minute (dunne plakken) 4 takjes rozemarijn 100 ml rode wijn 2 teentjes knoflook (geperst) …

bron: Albert Heijn
5 min
4 personen
Voorgerecht

tomaat garnalensalade

1 bak Tasty Tom tomaten 4 roma tomaten 1 el suiker 1 bakje rozemarijn (15 g) 8 el olijfolie extra vierge 1 teen …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Nagerecht

warme vijgen geitenkaas honing

8 vijgen 200 g zachte geitenkaas (bv. Bettine blanc) 1 tl rozemarijn 4 el honing 1 tl balsamicoazijn 2 tl olijfolie extra vierge

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Hoofdgerecht

ansjoviskarbonade pompoen

2 tenen knoflook 1 blikje ansjovisfilets (in olijfolie (46 g)) 1 pompoen 2 x 200 g ribkarbonades 1 schaal verse …

bron: Albert Heijn
10 min
4 personen
Hoofdgerecht

lamskroon rozemarijn

1 koffielepel ansjovispasta 2 eetlepels express bindmiddel voor bruine sauzen 2 lamskronen van elk ongeveer 400g 4 eetlepels olijfolie 2 …

bron: Delhaize
35 min
4 personen