roodbaars recepten

Recepten met roodbaars

Hoofdgerecht

visblokjes kerrie

700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 1 knoflookteen 4 eetlepels witte vermout 1 stukje verse gember 0,5 …

bron: Delhaize
15 min
4 personen

kikkererwten roodbaars saffraanbouillon

8  sjalotten 4 teentjes knoflook 1  aubergine 1  prei 15 draadjes saffraan 2 takjes tijm 75 ml witte wijn …

bron: 24Kitchen
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

roodbaars komkommersalade

2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 g) 5 eetlepels zoete ketjap 1 pak gele rijst (met saffraan (325 g)) 2 komkommers 1 …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

crumble roodbaars venkel courgette

0,5 venkel 500 g roodbaarsfilets 0,5 ui 1 teentje knoflook kruidentuiltje 4 aardappelen 250 g ricotta 50 g parmezaan 3 dl melk 50 g …

bron: Delhaize
45 min
4 personen
Hoofdgerecht

roodbaars citroen

2 citroenen 1 teen knoflook 4 takjes verse peterselie 4 roodbaarsfilets (of zeeduivelfilets (a 125-150 g)) zout en peper 1 …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

roodbaars tuinkruidensaus

750 g broccoli 500 g roodbaarsfilets 1 visbouillontablet 300 ml kraanwater 900 g aardappelschijfjes 275 ml tuinkruidensaus

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

romige aardappelen roodbaarsfilet

3 bosuitjes 3 eetlepels olijfolie 2 schaaltjes roodbaarsfilet (vers a ca. 250 g) 2 bakjes cherrytomaten (a 250 g) 1 duopak …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

roodbaars sinaasappel

2 sinaasappels 1 limoen 1 teentje knoflook (gepeld) 4 roodbaarsfilets 1 gedroogd chilipepertje (verkruimeld) 1 rode …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

marokkaans ovengerecht roodbaarsfilet couscous

800 g roodbaarsfilets 300 g miniwortelen 2 teentjes knoflook 5 tomaten 4 eetlepels zure room 20 g verse koriander 240 g kikkererwten (uit …

bron: Delhaize
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

visblokjes vijfkruidenpoeder

3,5 sjalotte 1 stukje verse gember 4 eetlepels sojasaus 3 eetlepels witte vermout 1 snuifje Chinese 5-kruidenmengeling 1 eetlepel griessuiker …

bron: Delhaize
10 min
4 personen
Hoofdgerecht

roodbaars basilicum

500 g roodbaarsfilets (schaal à 250 g) 250 g cherrytomaten 6 el olijfolie 700 g aardappelschijfjes (duopak) 700 g broccoli

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Voorgerecht

vis salade op zn andaloesisch

600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 2 groene paprika's 3 heel stevige tomaten 6 eetlepels olijfolie 1 …

bron: Delhaize
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

stoofpotje roodbaars

2 uien 2 eetlepels boter of margarine 1 zak Hollandse roerbakgroenten (400 g) 100 ml droge witte wijn 1 pakje crème …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

roodbaarshaasje chorizo gegrilde groenten

200 g chorizo grill (vers) 900 g diepgevroren gegrilde groenten met basilicum 3 eetlepels olijfolie 500 g roodbaarshaasje (of filets) verse …

bron: Delhaize
min
4 personen
Hoofdgerecht

rijst roodbaars groene pepers

300 g witte rijst 3 sjalotten ½ pot groene pepers mild (a 310 g) 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a 225 g) 1 eetlepel bloem …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Voorgerecht

mosterd vissoep

50 g roodbaarsfilet 2 sjalotjes 1 eetlepel boter 3 eetlepels Dijon mosterd (pot a 215 g) 1 blik vissoep room (400 ml) 4 …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

gegrilde roodbaarsfilet waterkerspesto

1/2 zakje hazelnoten (a 65 g) 1 teentje knoflook 1 zakje waterkers (Biologisch) (75 g) 50 g zachte geitenkaas zwarte peper (versgemalen) 1 dl …

bron: Albert Heijn
10 min, voorbereiden 10 min
2 personen
Hoofdgerecht

roodbaars gele curry

1 zakje curry (pasta geel) ½ limoen (geperst) 1 eetlepel verse gemberwortel (fijngehakt) 1 theelepel Thaise vissaus …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

gebakken roodbaars gesmoorde zeeaster

4 roodbaarsfilets (à ca. 150 g) (versgemalen) peper zout 40 g roomboter 1 theelepel milde currypasta 2 doosjes …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Snack

toastjes vis peterselie

2 uien 2 eieren 3 eetlepels olijfolie peper en zout 6 sneetjes broden (liefst vierkant) 275 g visfilets (kabeljauw, roodbaars enz) 5 takjes …

bron: Delhaize
35 min
4 personen