rog recepten

Recepten met rog

rogvleugel kalfsjus meiknolletjes

250 ml kalfsjus 150 ml rode wijn 100 g anijschampignons 1 teentje knoflook

bron: 24Kitchen
45 min
4 personen
Hoofdgerecht

rog gevuld aardappelrisotto

4 grote vastkokende aardappelen (elk 150 g) 4 rogvleugelfilets 100 g zongedroogde tomaten 1/2 ui 1 teentje look 3 DL visbouillon 1/2 …

bron: Solo Open Kitchen
45 min
4 personen
Hoofdgerecht

rog kappertjes

zout 0.5 blokje Knorr Finesse groentebouillon 120 g Solo 100 g bloem 4 rogvleugels 2 eetlepel kappertjes 1 theelelel mosterdzaadjes 0.5 …

bron: Solo Open Kitchen
25 min
4 personen

rog tomaat aardappelpuree

Voor 4 personen: 4 rogvleugels van elk 250 gr 1 grote tomaat 750 gr bloemaardappelen 100 gr boter ongeveer 1 dl melk 1 toefje peterselie …

bron: Jerryke's Cuisine
0 min
- personen

rog kappersaus gegrilde tomaat natuuraarda

Voor 1 persoon: 1 stuk rog (300 g) 1 grote of 2 kleine tomaten 2 kleine aardappelen 1 koffielepel kappers 50 ml halfvolle melk het sap van …

bron: Jerryke's Cuisine
0 min
- personen

rog fruitsausje

1 kg rogvleugels 500 gr champignons (fijngemalen) 1 banaan (fijngehakt) 1 appel(geschild en fijngehakt) 2 kleine uien (fijngehakt) 3 dl visfumet 1 …

bron: Jerryke's Cuisine
0 min
- personen

rog gefarceerd verse spinanzie tempura gr

8 stukken rogfilets van +/- 100 g 500 g in reepjes gesneden spinazie enkele frietaardappelen 1 dl gevogeltebouillon 150 g malse hoeveboter …

bron: Jerryke's Cuisine
0 min
- personen

cannelloni rog paddestoelvulling truffe

4 middelgrote rogfliets (120 g per persoon) 4 eetlepel Becel Bakken & Braden Vloeibaar 16 kraakverse teentjes look 1/2 koffielepel …

bron: Jerryke's Cuisine
0 min
- personen

gratin rog

12 oesterschelpen 1 rogvleugel 5 dl water 5 dl melk 3 champignons 2 el gestoofde spinazie peper zout 2 eierdooiers citroensap 80 g …

bron: Solo Open Kitchen
40 min
6 personen
Hoofdgerecht

rog kappertjes

1 rogvleugel boter 1 el kappertjes 1 el verse dragon citroensap peper zout

bron: Solo Open Kitchen
20 min
1 personen
Hoofdgerecht

rog kappertjes

4 st rogvleugels 6 dl visfumet 100 gr ongezouten boter en 4 eetl kappertjes 1 st citroen en wat peterselie

bron: Solo Open Kitchen
20 min
4 personen
Voorgerecht

stoofpotje rog spinazie tomaat

600 g rog (filet, in 4 porties) 1 blikje tomatenblokjes (400 g) 300 g jonge spinazie (gespoeld) handvol basilicum 4 ansjovisfilets 4 takjes …

bron: Libelle Lekker
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

rog champignonvulling

4 stukken rog (filet) 500 g aardappelen 300 g cantharellen 300 g eekhoorntjesbrood 1 sjalot 2 teentjes knoflook 2 el gehakt peterselie 4 takjes …

bron: Libelle Lekker
45 min
4 personen
Hoofdgerecht

jeroen meus rog kappertjes

4 verse rogvleugels 4 el kappertjes 400 g vastkokende aardappelen 0.5 bussel krulpeterselie 1 citroen boter bloem peper zout

bron: Solo Open Kitchen
40 min
4 personen
Hoofdgerecht

rog schorseneren

4 stukken rogvleugel van 350 g elk,1 l visbouillon,1 pak schorseneren,250 g sluimererwten,50 g boter,2 eetlepels kappertjes,2 eetlepels …

bron: Smulweb.nl
30-60 min
4 personen
Hoofdgerecht

gebakken rog op wijze parmentier

4 rogvleugels van elk 250 g.750g aardappelen.1 grote tomaat.100 g boter.ongeveer 1 dl melk.1 toefje peterselie.Nootmuskaat.Peper en zout.<

bron: Smulweb.nl
30-60 min
4 personen
Hoofdgerecht

rog bruine boter

4 rogvleugels (vers) 800 g bloemig kokende aardappelen scheutje melk 1 citroen (sap van) boter 0.5 bosje bladpeterselie 1 citroen (in kwartjes) …

bron: Libelle Lekker
30 min
4 personen

gebakken rog mosterd kappertjes dille

Voor 4 personen: 2 grote rogvlerken of 4 kleine (voordeel van grote is dat ze veel dikker zijn en dus meer vlees hebben waardoor 1/2 vlerk per …

bron: Jerryke's Cuisine
0 min
- personen

gebakken rog notenslapuree botersaus

Voor 4 personen: 4 rogvleugels +/- 300 gr 250 gr boter mosterd 2 bundels notensla aardappelpuree voor 4 pe

bron: Jerryke's Cuisine
0 min
- personen
Hoofdgerecht

rog heerlijk sausje garnaaltjes

3 rogvleugels 4 eetlepels olijfolie een klompje boter Saus: 2 eetlepels olijfolie 75 cl droge witte wijn 4 flinke sjalotten 2 blaadjes laurier 4 …

bron: Smulweb.nl
30-60 min
3 personen