riblappen recepten

Recepten met riblappen

griekse stoofschotel

600 gr riblappen 1 rode ui 2 theel chilipoeder 1 eetl tomatenpuree 3 tomaten 1 gele paprika 3 eetl zwarte olijven, in ringetjes 125 ml …

bron: Leuke Recepten
min
- personen
Hoofdgerecht

rendang cisca

2 rode pepers 4 sjalotten 3 tenen knoflook 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 2 el pindakaas (met stukjes noot) …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

stoofvlees sinaasappelgremolata

1 sinaasappel (schoongeboend) 3 el olijfolie 700 g ribrunderlappen (in 4 stukken) 1 ui (in grove stukken) 2 stengels …

bron: Albert Heijn
35 min
4 personen
Snack

rundvleespasteitjes

100 g spekreepjes 500 g rib-runderlappen (op kamertemperatuur) 2 el bloem 2 rode paprika's 2 tenen knoflook 1 rode peper 2 …

bron: Albert Heijn
40 min
24 personen
Hoofdgerecht

rundvlees ketjap kruiden

500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten …

bron: Albert Heijn
2u15 min
4 personen
Hoofdgerecht

italiaans stoofvlees

2 uien 4 tenen knoflook 900 g riblappen 2 el bloem 20 g Italiaanse kruidenmix 8 el olijfolie 70 g tomatenpuree 500 g …

bron: Albert Heijn
25 min
6 personen
Hoofdgerecht

erik loo zoervleisj

3 uien 800 g ribrunderlappen 10 peperkorrels 4 kruidnagels 3 laurierblaadjes 1 mespunt gemalen nootmuskaat 150 ml blanke azijn …

bron: Albert Heijn
3uur
4 personen
Hoofdgerecht

gentse stoverij

1 flesje donker bier 500 g schouderkarbonades 500 g riblappen 1 teen knoflook 3 uien 1 winterpeen 50 g boter 1 laurierblaadje …

bron: Albert Heijn
30 min
6 personen
Hoofdgerecht

chilistoof

500 g riblappen ((rundvlees), in kleine blokjes) 1 el gemalen komijn (djinten) 2 tl chilipoeder (gemalen) 1 el …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

mexicaans stoofvlees bonen

100 g chorizo pamplona (worst) 3 uien 800 g runderriblappen 1 el specerijenmelange Al-Andalus 3 tl tabasco 2 tl gedroogde …

bron: Albert Heijn
30 min
8 personen
Hoofdgerecht

rigatoni rundvlees

300 g runderriblappen 300 ml rode wijn (bijv. Montepulciano d'Abruzzo) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gedroogde salie …

bron: Albert Heijn
40 min
4 personen
Hoofdgerecht

boeuf bourguignon

750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g …

bron: Albert Heijn
45 min
4 personen
Hoofdgerecht

stoba caribische stoofschotel ans boom

2 tomaten (ontveld) 6 eetlepels zonnebloemolie 800 g riblappen (in blokjes) 1 grote ui (fijngesneden) 3 tenen …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

stoofpot muntsaus

1 schaal riblappen ((465 g), in blokjes van 2 x 2 cm) 1/2 duopak magere spekreepjes (a 250 g) 25 g boter 2 uien (in halve …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen

hollandse hachee

1 kg riblappen of runderlappen 2 appels in reepjes 4 grote uien in ringen 2 tenen knoflook geperst 50 g champignons gesneden 2 dl rode wijn …

bron: Jumbo
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

irish stew

3 eetlepels olie 500 g riblappen (in stukjes) 1 vleesbouillontablet 2 laurierblaadjes ½ bos bospeen (in stukken) 150 …

bron: Albert Heijn
40 min
4 personen
Hoofdgerecht

boeuf bourguignon

900 g riblappen (of runderlappen) 25 g boter ½ duobakje magere spekreepjes 1 runderschenkel met been 2 …

bron: Albert Heijn
35 min
6 personen
Hoofdgerecht

gevulde pompoen stoofvlees

2 el olijfolie 1 ui (fijngesneden) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 600 g riblappen (in blokjes gesneden) 1 blik …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

smoor daging ketjap gesmoord rundvlees

750 g riblappen (of runderlappen) 6 el zonnebloemolie 2 rode pepers 2 uien 3 tenen knoflook 1 el gemalen koriander (ketoembar) …

bron: Albert Heijn
20 min
6 personen
Hoofdgerecht

runderstoofpot rodekool

½ rodekool 2 winterpenen 70 g boter 500 g riblappen 4 sjalotten 10 g rundvleeskruiden 300 ml rode wijn ½ vloerbrood

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen