peterselie recepten

Recepten met peterselie

omelet ui

3 vleestomaten 2 uien 3 takjes peterselie 8 eieren 4 eetlepels melk zout en versgemalen peper 4 eetlepels olijfolie

bron: Albert Heijn
40 min
4 personen
Hoofdgerecht

pasta tomaten vissaus

300 g schelpjespasta 2 el olijfolie 2 uien 500 g winterpeen 400 g koolvisfilets 2 blikken tomatenblokjes 1 bakje fruits de mer …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

wraps chili peterseliedip

4 wraptortilla's (zak a 8 stuks) 1 schaal avocado's (eetrijp (2 stuks)) 1 el limoensap (flesje a 115 ml) 1/2 zakje verse …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

runderbraadworst champignons

400 g champignons 2 rode uien 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 doos tuinbonen (fijn (diepvries, 300 g)) 25 g boter 400 g …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

risotto broccoliburger

2 uien 50 g boter of margarine 1 zak roerbakmix (400 g) 250 g risottorijst (pak ` 400 g) 1 groentebouillontablet 2 …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

pittige zuurkool zalm

2 uien 2 tenen knoflook 3 el zonnebloemolie 2 tl kerriepoeder 1 tl sambal 500 g zuurkool (zak) 75 ml kraanwater 800 g …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

couscoussalade kip peterselie

500 g kipkluifjes 317 g Marokkaanse couscous (pakket) 3 el amandelschaafsel 1 citroen 3 el olijfolie 40 g platte …

bron: Albert Heijn
35 min
4 personen
Hoofdgerecht

paprikarijst shoarmavlees

300 g witte rijst 2 uien 3 rode paprika's 3 el olie 450 g shoarmavlees 400 g tomatenblokjes 15 g platte peterselie

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

schol mosterdsaus

1 kilo kruimige aardappels 2 zakjes geschrapte worteltjes (a 300 g) 25 g boter 4 gepaneerde schollen (diepvries, pak a 2 stuks) …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Voorgerecht

scampi oregano

500 g rauwe ongepelde garnaalstaarten 2 citroenen bio 0,5 bosje lente-uit 10 g peterselie 1 teentje verse knoflook 0,5 rood pepertje 10 g …

bron: Delhaize
10 min
4 personen
Voorgerecht

mosselen citroenroom peterselie

1 bak mosselen ((2 kg), schoongemaakt) 100 ml witte wijn 1 citroen (schoongeboend) 1 zakje bosui ((3 stuks), in stukjes) …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Voorgerecht

bietensoep appel

2 schaaltjes bietjes ((500 g), geschild) ½ knolselderij (geschild) 2 appels (mildzoet (bijv. jonagold), geschild) 4 …

bron: Albert Heijn
40 min
4 personen
Hoofdgerecht

pastasalade salami haricots verts

250 g casareccia nr. 88 (pasta) 350 g haricots verts 200 g goudsalami 20 g platte peterselie 195 g bruschettatopping gegrilde groenten …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Voorgerecht

kippenbouillon

80 g Zaanlander 3 jaar oud 350 ml kippenbouillon met kipvlees (pot) 3 potten kraanwater 15 g platte peterselie 2 kipsaucijzen …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Bijgerecht

aardappeltortilla peterselie gekarameliseerde ui

4 grote uien (in ringen) 500 g aardappelen (geschild en in blokjes) 8 eieren 5 el peterselie (fijngesneden) 6 el olie

bron: Albert Heijn
40 min
8 personen
Hoofdgerecht

gebakken lamskoteletten peterselie ansjovisboter

100 g roomboter 20 g bladpeterselie 8 ansjovisfilets 2 el kappertjes 1 sjalot 1 snufje peper 2 el olijfolie 8 lamskoteletten 1 …

bron: Jumbo
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

bloemkoolsoep balletjes

2 el olijfolie 1 prei (in ringen) 1 liter kippenbouillon (van tablet) 1 kleine bloemkool (in roosjes) 6 …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Voorgerecht

tomaatje garnalencocktail

12 cherrytomaten 2 el verse peterselie (bakje) 2 el mayonaise 1 tl sherry 1 mespunt dragon 100 g garnalen

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen

linzensalade

300 g rode linzen 2 uien 1 kruidnagel 1 stuk winterwortel (ca. 6 cm) 2 teentjes knoflook 1 laurierblad 15 g verse …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen

romige kippetjesragout champignons

1 kleine ui ¼ winterpeen (in plakken) 1 theelepel peperkorrels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 400 g maïskipfilet 1 …

bron: Albert Heijn
45 min
8 personen