500 g volkoren spaghetti 50 g rucola 1 eetlepel pijnboompitten 50 g geraspte Parmezaanse kaas 60 g pijnboompitten (voor de pesto) 1 teentje …
100 gr pistachenoten 30 gr verse basilicum blaadjes 50 gr Parmezaanse kaas 1 teen knoflook, fijngesneden 7 el olijfolie 1 aubergine, in …
1 kg aubergine 2 tl grof zeezout 16 el zonnebloemolie 850 g tomaten 30 g basilicum 250 g mozzarella 70 g geraspte Parmezaanse …
6 sneetjes stokbrood 1 eetl olijfolie 6 plakjes carpaccio 2 eetl truffelmayonaise, uit een bakje 1 eetl pijnboompitjes …
1 afgestreken eetlepel gedroogde oregano 1/2 citroen 1 eetlepel fijngesneden peterselie 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 1 bakje grote …
300 g farfalle (strikjespasta) 2 aubergines (à ca. 250 g) 1 rode ui 4 el olijfolie 1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. …
8 plakjes dungesneden carpaccio 50 gr sla 2 eetl pijnboompitten, geroosterd Paar blaadjes verse basilicum 2 eetl geraspte parmezaanse kaa
300 g viergranenmacaroni 1 spitskool 40 g boter 400 g merquezworstjes 2 rode uien 50 g bloem 400 ml …
300 g spaghetti (all'uovo (pak 500 g)) 75 g boter 75 g Parmezaanse kaas (geraspte)
1 grote zoete aardappel 150 g speltmeel 2 eieren 1 ui 2 teentjes knoflook 0.5 bos salie 0.5 bos peterselie 300 g oesterzwammen of …
2 el pijnboompitten 25 g Parmezaanse kaas 1/2 teen knoflook 2 bakjes basilicum (a 15 g, alleen de blaadjes) 6 el extra vierge olijfolie
16 haricots verts ½ bakje groene aspergetips (a 100 g) 2 eetlepels sinaasappelsap ½ theelepel mosterd 3 eetlepels …
35 g boter of margarine 2 sjalotjes 2 dl slagroom 1 pak blad-spinazie (450 g, diepvries) 1 pak verse tagliatelle (250 g) …
1 teen knoflook 3 venkelknollen 2 el olijfolie 1 tl gedroogde tijm 500 ml volle melk 75 g Parmezaanse kaas
400 g grote schelpenpasta 1 broccoli 2 teentjes knoflook 0.5 rode peper 1 el pijnboompitten olijfolie 100 g …
500 g groene asperges ½ potje zwarte olijven zonder pit (a 240 g) 4 zongedroogde tomaten in olie 4 el olijfolie 2 tenen …
1 kleine ui 25 g boter 20 g bloem 25 ml melk 0.5 bosje peterselie 50 g Parmezaanse kaas
40 g boter 20 cl droge witte wijn 40 g geraspte Parmezaanse kaas 80 cl gevogelte- of kalfsbouillon 300 g risottorijst (arborio of carnaroli) …
65 g pijnboompitten 2 takjes rozemarijn 2 aubergines 6 el zonnebloemolie 1 citroen 100 g Parmezaanse kaas 4 el mascarpone …
100 g spinazie ((diepvries), ontdooid) 1 ei 2 el bloem 1 el semi-zongedroogde tomaten ((pot a 295 ml), fijngesneden) 20 g …