mosselen recepten

Recepten met mosselen

Hoofdgerecht

mosselen mieriksworteldip

1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 el fijngeraspte mierikswortel (potje 140 g) 2 kg verse Zeeuwse mosselen (afgespoeld) 2 …

bron: Albert Heijn
20 min
2 personen
Hoofdgerecht

thaise gewokte mosselen

100 g rijstnoedels 2 kg mosselen 3 cm gember 1 stengel citroengras zonnebloemolie 1 kippenbouillonblokje 250 ml kokosmelk 1 el vissaus 1 …

bron: 24Kitchen
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

tagliatelle mosselen citroengras roomsaus

4 kg mosselen 250 ml droge witte wijn 250 ml slagroom 2 serehstengels ((citroengras), in grove stukken) 2 teentjes …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen

pittige mosselspiesjes saffraanrijst

0.05 g saffraan 300 g pandanrijst

bron: 24Kitchen
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

mosselen mie oestersaus

350 g mienestjes (doos a 500 g) 4 eetlepels zonnebloemolie 1 bak champignons ((250 g), in plakjes) 1 zak …

bron: Albert Heijn
15 min
4 personen
Hoofdgerecht

mediterrane mosselen

2 kg mosselen 4 el olijfolie 1 rode paprika 0,5 courgette 2 rode uien 0,5 tl gemalen komijn 1 tl chilipoeder 2 tenen knoflook 400 …

bron: Jumbo
25 min
4 personen
Voorgerecht

mosselen citroenroom peterselie

1 bak mosselen ((2 kg), schoongemaakt) 100 ml witte wijn 1 citroen (schoongeboend) 1 zakje bosui ((3 stuks), in stukjes) …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

taboule knoflookmosselen

200 g couscous 4 kleine tomaten 1 komkommer 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse munt (15 g) 1 …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

roergebakken mosselen romige citroenrijst

1 bak verse mosselen (2 kilo) ½ citroen 30 g roomboter 200 g risottorijst (pak a 400 g) 1 visbouillontablet 3 …

bron: Albert Heijn
30 min
2 personen
Voorgerecht

mosselen mosterdsaus

2 kg mosselen 1 winterpeen ((250 g), geschrapt) 25 g boter 1 ui (gesnipperd) 1 grote prei (in dunne ringen) 2 …

bron: Albert Heijn
25 min
8 personen
Hoofdgerecht

mosselsoep bokbier prei

2 kg mosselen 300 ml bokbier 2 uien (gesnipperd) 4 eetlepels vloeibare margarine 600 g prei (gesneden) 2 eetlepels grove …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Voorgerecht

panzanella mosselen

½ ciabattabrood 2 kg mosselen 100 ml witte wijn 2 kleine uien (fijngesnipperd) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 …

bron: Albert Heijn
50 min
4 personen
Hoofdgerecht

cozze all

2 bakken mosselen (a 2 kg) 1 teen knoflook 2 uien 4 el olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 bakje tijm (15 g) …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Bijgerecht

mosselen chorizo

100 g chorizo (worst) 1 ui 250 g vleestomaten 1 laurierblaadje 100 ml droge witte wijn ½ tl chilipeper (uit molen) 2 …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen
Hoofdgerecht

vispizza zalm mosselen

1 rode ui 1 blikje roze zalm (213 g) 1 schaaltje gekookte mosselen (150 g) 1 blikje ansjovisfilets 4 pizza's …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

romige knoflookmosselen

2 kilo verse mosselen 1 venkel 2 bruine pistoletjes (of meergranen) 125 g verse roomkaas met kruiden 2 dl droge witte wijn

bron: Albert Heijn
15 min
1persoon personen
Hoofdgerecht

pasta mosselen lamsoren

2 kg mosselen (AH puur&eerlijk duurzame vangst) 1 el olijfolie 1 teen knoflook 2 sjalotten 100 ml kookroom (flesje 250 ml) …

bron: Albert Heijn
25 min
4 personen

witte bonensalade mosselen tonijnsaus

1 grote ui 1 teen knoflook 1 kilo mosselen 3 eetlepels olijfolie 1 blik reuzenbonen (400 g) 1 zakje rucola (sla 30 g) …

bron: Albert Heijn
20 min
4 personen
Hoofdgerecht

mosselmaaltijd bier

2 bakken verse mosselen (a 2 kilo) 2 eetlepels olijfolie 1 zak oosterse wokgroente (400 g) 2 flesjes witbier 1 zak Vlaamse …

bron: Albert Heijn
30 min
4 personen
Hoofdgerecht

nage kreeft mosselen saffraan

30 cl Bordeaux Blanc Moelleux 2 eetlepels fijngehakte kervel 2 gekookte kreeften (650 g/stuk) 1/2 koffielepel kurkuma 25 cl lichte verse room …

bron: Delhaize
35 min
4 personen