50 g blonde kandijcassonade 2 eetlepels frambozenazijn 50 g griessuiker "365" 150 g mascarpone 500 g (nettogewicht) gemengde vruchten naar …
1 plak cake slagroom (of mascarpone) aardbeien (en/of frambozen vers)
4 plakken bladerdeeg 2 eieren Handje rucola 2 tomaten 250 gr mascarpone Peper en zout Verse basilicum 3 eetl pijnboompitten 300 gr …
2 sinaasappels 250 g zachte roomboter 300 g witte basterdsuiker 5 eieren 250 g cakemeel 250 g mascarpone ½ theelepel …
300 g pitloze witte druiven (bak a 500 g) 1 limoen (schoongeboend) 2 eieren 50 g witte basterdsuiker 50 g bloem 100 g …
500 ml slagroom 5 espressosticks 4 el suiker 200 ml koffielikeur (bijv. TiaMaria, slijter) 250 g mascarpone (zachte …
6 plakjes roomboterbladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 4 rijpe passievruchten 500 g mascarpone 1 zakje vanillesuiker 4 eetlepels …
500 g verse kersen (zonder pit) 4 eetlepels rode port 4 eetlepels fijne kristalsuiker 1 zakje gepelde pistachenoten (55 g) 1 …
300 g spaghetti 2 uien 1 el olijfolie 300 g rundergehakt 450 g sperziebonen (pak, diepvries) 250 g mascarpone (zachte …
2 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 pakje tomatensaus (tomato frito, 350 ml) 1 bakje mascarpone (zachte …
1 el boter om in te vetten 500 g poedersuiker 350 g geraspte kokos (zakje 98 g) 150 g mascarpone (zachte roomkaas) 50 g …
250 g mascarpone 3 el lemon curd (potje 320 g) 8 cantuccini (koekjes, zak 175 g) 225 g perzikschijfjes op siroop (blik) …
1 zak groene tagliatelle (agli spinaci, 250 g) ½ duobakje gerookte spekblokjes (a 250 g) 2 uien 1 courgette 1 bakje …
4 eieren 4 witte Italiaanse bollen 200 g gerookte zalm 1 lente-uitje 100 g mascarpone 1 snufje zout 1 snufje zwarte peper
1 bakje mascarpone (zachte roomkaas, 250 g) 1 bakje verse peterselie (plat (20 g), fijngesneden) 100 g zwarte olijven (zonder …
1 pakje roomboterbladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 250 g mascarpone 1 ei (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 2 el …
125 g pitloze blauwe druiven 125 g pitloze witte druiven ½ bakje mascarpone (à 250 g) 1 zakje vanillesuiker (8 g) …
200 g pure chocolade 72% 225 g boter ( extra om in te vetten) 4 eieren 250 g donkere basterdsuiker 150 g kristalsuiker 1 …
100 g witte chocolade 85 g zachte boter 1 mespuntje zout 2 eieren 100 g bloem 1 tl bakpoeder 250 g …
100 g witte chocolade 500 g aardbeien 50 g poedersuiker 500 g mascarpone 4 eieren 5 cl aardbeien- of frambozenlikeur of 25 cl aardbeiencoulis …